Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Susuzluk mu gördün Açlık mı Dert mi sanarsın bunları Dert mi ararsın, sacmalama Tam karşında duruyorum Yaşattıkların sırtımda Bak bakalım hepsine Ne anlarsın acaba -------------------------------- Etrafa mutluca pırıldıyorlar Bir ben farkederim O siyah noktada gizli kalmış Kimsenin dikkatini çekmeyen Kapkara pırıltıyı Sadece ben görebildim Sadece ben hissettim Çünkü senin gözlerin Bir başka güzel sevgilim! -------------------------------- Farkında olmadığın gerçeklikler var Her gece yaşayıp, olmamışçasına davrandığın Oysa bir ben görüyorum Karanlıktan korktuğunu Çünkü karanlık yanlızlık Mutsuz, anlamsız, kaldırması güç Ama bilmediğin birşey var Her gece yaşadığın o duygunun Kendi lanetin olduğu... -------------------------------- Karamsarım; Zaten karanlık olan beni sonsuz hüzünle buluşturur Umutsuzum; Zaten reddedilen duygularımı çıkmaza sürer Hayalsizim; Zaten yaşanmamış olanı daha acı verici kılar Kırgınım; En çok konuşmak istediğim insanı, konuşamayacağım tek kişi yapar Issızım; Ulaşılmazı daha ulaşılmaz kılar Sensizim; Tüm benliğimi boş anlamsız bir sayfa yapar... -------------------------------- Asılsız bir gerçeklik kapıyor önumu Hayal gibi geliyor herşey Buğulu gözlerle bakıyorum zaten O olmasa bile neyi görmüşüm, neyi görücem Ellerim, gözlerim, ciğerlerim bile boş Duygularım altüst, anlamları yitmiş Çünkü sen varsın yakınımda Asılsız bir gerçek gibi... Asılsız olan şey ise, Bana karşı hissetmediğin... -------------------------------- Daha birçok şiir var... Üsttekiler sınıfta sevdiğim kızın gözünün içine bakarak yazdıklarım... Son zamanlarda günde 4 şiir falan yazıorumda paylaşayım dedim. Yorum yapın bakalım nası olmuşlar? (bu şiirleri yazmam acaip kısa sürüyo yane sanat eseri olmadıklarının farkındayım...) [Bu mesaj Lidriel tarafından 26 September 2003 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 "Sadece ben görebildim Sadece ben hissettim Çünkü senin gözlerin Bir başka güzel sevgilim! " Ne alaka abicim? Bir başka güzel onun için sadece ben görebiliyorum?!? Allah allah... Sanatçı burda ne anlatmak istemiş :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 sanatçı piskopata balamış sen ne anlatıo diosn :) valla ne yazdımı bilmiorm neden yayınladığımıda. . . kendime gelince düzgün şiirlerimi yayımlarım size merak etmein :)[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Lidri gerçekten güzel ama cok daha simgelerle süsle...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home ....................................................
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ilk şiir oldukca mükemmel!...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 saol halfmumi... bazı yerlere rütuş yapılması lazım zaten öle çok müthiş diiller biliorm. Zaten 1 derste yaılan şeylerden de bu beklenır :)[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Güzel. Daha güzel olabilir kesinlikle.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim
Öne çıkan mesajlar