Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Merhaba Coca Cola Non Stop Heyecan kampanyasından kazandığım 2 adet bilet ve 2 adet SE w610i satıyorum. Telefonlar kutusu açılmamıs sıfırdır. Telefon fiyat: 500 YTL Bilet fiyat: 110 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ne azimmiş arkadaş, laptoplardan sonra bunlar. içtiğin tüm kolaların parasını çıkarmayı kafaya koydun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Aldığım kola sayısı 150, aslında 3 tane cıkmasını planlıyordum ama 2 tane cıktı.. 120 ytl masraf yaptım, hayli bir bilet parası ödemiş oldum. 2 tane telefon ve 2 tane bilet kazandım. Karlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mayhem banada ogret bu işi bende kazanmak istiyorum. Tanıdık bakkalmı var ? Sagdan soldan mı topluyorsun yada para basıp sırf kapak için hebamı ediyosun . :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 daha fazla kar için önerim rnc biletlerini ağustosa kadar bekletmen. rahat min 150 tahmini 200 e yakına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 @Masticore iş basit. Toptancıdan alıyorsun kolaları ilk hafta yüklü katılım yapıp kazanıyorsun. Kutu kola alman tercih olsun cünkü kolaları acmana gerek kalmıyor. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 00:50 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 açmadan nasıl bakılıyoki kutuya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 sagol mayhem peki ilk haftanın avantajı nedir ? elesso heralde metal kapakçığı ters yone çevirip kırdığında açmana gerek kalmıyor. Şifrede metal kapakçığın altında heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Şifre metal açma halkasının tam arkasında... hafifçe bişey yordamı ile kaldırırsa sorun olmaz... SOnrada gider onlar satar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ki kolalarda sana kalıyor bir yıl içersin... yıllık kola paranı nakit olarak vermiş oluyorsunki hediyeside var n gzl =) onları göndermek için kontörde gidiyor tabi bir miktar masrafta orda var heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 internet üzerinden bedava başvuru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar