elvyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bilgisayar gece acıktı, sabah uynadıgımda kasanın ısıgı yanıyordu ama bilgisayar kapanmıstı. daha sonra acmaya calıstıgımda da windows acılmadan mavi ekran verdi. bir sure bekleyip tekrar acmaya denedim. acıldı. kullanmaya basladıktan 15 dakika sonra kendini kapattı ve 2 gundur acılmıyor. guc kaynagı yandı diye tahmin ediyorum ama emin olmak istedim. kasanın kapagı acık ve ici epey tozlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Kasayı temizle. Benim arkadaşımda da aynı sorun var. Çözemedik hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bende de bir sorun var. aylardır hem de. pc nin açma tuşuna bastığımda açılırken ki ses geliyor ama 1-2 saniye sonra kesiliyor bilgisayar açılmıyor. sanki güç kesiliyormuş gibi. defalarca deniyorum olmuyor. bazen tek denemede açılıyor, bazen açılmıyor. güç kaynağı mı gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 hibernate? @Alcatras senin ki kesin donanımsal bir problem [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 01:06 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ne olabilir? bazen çıldırma aşamasına geliyorum da. tekme tokat kasaya allah ne verdiyse girişiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 alcadras ; temassızlık falan olabilir.kasayı sok iyice bi temizle parçaları yeniden bi tak.dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar