BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Şimdi ben pcmde hali hazırda var olan ve tamamlanmış olan wow patchlerini bi cd ye yada dvdye çekerek laptopuma aktarmak ıstıyorum ondada oynıyabılmek ıcın. Yani laptoplada patch download yapacagıma boyle birşey yapma ihtimalim varmı? varsa nasıl? hangi dosyaları cekıcem bulamadım wow klasöründe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Canım benim... WoW klasöründe Patches diye bir klasör var. Genelde büyük patchleri onun içine atar. Ordan alabilirsin. Küçük olanlarıda WoW.exe ile aynı dizine atar. Onlarda ordan toplayabilirsin. Yanlız dikkkat et downloader olanları almıcaksın. Direk patch olanları alıcaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 patches diye bir klasör yok yanlız wow klasorunde :) 500 kusur mb lık wow.2.1.0 patchi ve bi kaç ufak boyutlu updater ları gordum fakat 700 kusurluk bir patch daha olması lazım onu bulamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bi aksilik var o zaman senin WoW da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 niye la çalışıyo işte patches klasörü yok. 700mblık dışında ki olan patchleri buldumda onu bulamıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 700mblik olan patch ne to ne idi? 2.1.0 to 2.1.3 die farzedelim öle arat arama kısmından bi bak bence gözünden kaçıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 700mb lık olan patch 1.0.x - 2.0.0 patch i idi. ama tbc geldi bu patch ile işimiz bitti çünkü tbc direk olarak 2.0.0 versiyonu ile yükleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 tbc yok bende direkt normal wow dan yukleme yapmıştım sonrada o patchleri download etmıştım WoW-1.12.x-to-2.0.1-enGB-patch diye bişey gordum wow klasorunu nıcınde ama buda klasor halinde. içinde boyutları farklı sistem(oyun) dosyaları var. boyutu 700mb sanırım bu aradıgım fakat diger patchler gibi tek dosya hallinde degil. Installerı yok yani bi sürü dosya nası cekıcem aktarıcam ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Ben wow klasörünü ipoda atıyorum ordan diger pcye attıktan sonra bi repair cillop gibi çalısıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 öyle yapamam zira macbookta olmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 sen o dosyaları al bi kenara, büyük patchlerin setup dosyası yoktur, parça parçadır. şahsen bendeki son buyuk patch de o şekilde. ama hiç tekrar yüklemediğim için bilmiyorum nasıl yüklenir. bir yolu vardır elbet. sen dosyaların yedegini al yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 madem dvd atıcaksın wow'u komple at winrar ile 2ye böl :) 2 dvd yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 şimdi dedigim gibi 700mblık hariç ola ndiger patchlerin installerları var bi sorun yok gibi gozukuyo onlarda fakat bu 700mblık patch bi klasor halinde içinde bi sürü dosya var, installerı yok yani nası aktarıcam bunu diger makineye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 patches klasorunu oldugu gibi atacaksın baska bişey yapmana gerek yok. bende de patches klasoru şu şekilde hatta sendeki gibi, için rahat etsin diye ss koyayım. [spo][/spo] [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:43 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 teşekkürler deniyicem birazdan sonucu yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 macbook exe dosyalarını calıstramadıgından yalan oldu patch aktarım olayı :)) unutmusum bende ya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar