Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medyamızın yeni bombası!!!Ü.Karan'a FB kancası

Awake

Öne çıkan mesajlar

Yazılı basın iyice suyunu çıkardı bu işin.Tv'de ki sabah programları gibi yöneticileri birbirine düşürmeye uğraşıyorlar,ayıptır günahtır.Şimdiye kadar yaşanan sorunlar yetmiyor yenilerini üretip duruyorlar.

Tanburamın tellerine de tutarlı olmayı söylemek lazım buarada :)
Dün bunu yazıyor.
Ümit Karan'ın G.Saray'dan kopamayacağını iddia eden Osman Tanburacı, "Giden gider, kalan sağlar bizimdir. Ümit F.Bahçe ile görüşüyorsa bu kendi bileceği bir iştir. Ancak şunu unutmayın, Ümit asla G.Saray'daki ortamını bulamaz. Ben gideceğine ihtimal vermiyorum. Ama heryerde para konuşur. Ümit gibi kalite bir futbolcu her takımda top oynar" dedi. (para konuşur gidebilir diyor)

Bugün bunu;
"Medya yine sınıfta kaldı, beni takip etmeyen yandı!
Dün birden fırtına koptu.
Bütün gazetelerin manşetlerinde ‘Ümit Karan Fenerbahçe’de’ lafları vardı,
Ümit bu sabah Galatasaray’la idmana çıktı.
Hepsi şişti!
Galatasaray’da sorun çıkartmaya uğraşan Fener medyası da yine açık düştü…

Duyar duymaz bu iş olmaz, dedim.
Fenerbahçe, Ümit için bu kadar parayı veremez, dedim…
Yasalar var, dedim…
Ümit Karan gidiyorsa tutulmaz ama Ümit Karan da o kadar aptal değildir, dedim!
Hepsi çıktı.

Birde Onikinci adam gazetesi var ki tüm gazı veren medyaya bunlar oldu sanırım.

Gergin olan yöneticilerin arasını daha bozmaya çalışmak nedir? Bunlardan en çok fanatik taraftar etkileniyor,ileride bir İngiltere olayı yaşamamızı mı istiyor bu medya?Ya da yakın zaman da olan Arjantin olaylarını?

Allah herkese akıl fikir versin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
[spo]Bugün Onikinci adam gazetesinde Galatasaray oyuncusu Ümit Karan ile Altunizade'deki ofisimde 2 saat süreyle görüştüğüm ve kendisine "Galatasaray'a bonservis bedeli vermem, bu konuyu hallet gel" dediğim ve Akşam gazetesinde de oyuncunun bu görüşmeden sonra kulübünde kalmasını tavsiye ettiğim iddia edilmektedir. Baştan sona uydurma bir senaryo ile kaleme alınan bu haberler gerçekleri yansıtmadığı gibi sözleşmesi devam eden bir oyuncunun aklını çelmek, öncelikle kulübüyle görüşmemek asırlık Fenerbahçe Spor kulübünün transfer teamüllerine de aykırıdır. Altunizade'deki ofisimde gerçekleştirildiği belirtilen bu hayali görüşmeyi yayınlayan gazeteler bu haberlerini ispat etmedikleri müddetçe haklarında hukuki girişimlerde bulunacağımı spor kamuoyuna bildiririm.

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
Link[/spo]

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 17:45 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bence şuan en iyi Türk forvet ümit karan performans açısından istatistik demiyorum.koşuyo oynuyo golünü atıyo süper adam.fenere gelse çokta iyi olur.he ama yedek kalır adriano ronaldo var hGFAGDASDAS

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 21:41 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

- Güncellenen kısım [23.12.2005]

Bölüme atmış olduğunuz mesajların içeriğinde anlamsız, hiç bir şey ifade etmeyen asdasdfdsf ve benzeri harf, rakam kombinasyonlarını kullanmak yasaktır.
Kuralı ihlal eden kullanıcı önce uyarılacak, mesajı değiştirilecek kural ihlalinin tekrarı halinde ise kullanıcı bölümden uzaklaştırılacaktır.

Bölüm kurallarımıza aykırı hareket etmemeniz, mesajlarımızın içeriğinde, tahrik edici, kışkırtıcı, cinayet'e, intihar'a zorlayıcı mesajlar atmamanız, konular açmamanız için sizi tekrar duyarlı davranmaya davet ediyorum.

Teşekkürler.
Bölüm yetkilileri.

Bide böle bisey var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...