Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Draftlar gerçekleşti, Ray Allen Boston'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Takımların draft seçimlerinde pek de süpriz olmadı. Ben Binelli'nin UTAH'a kadar seçilmemesini umdum ancak binelli daha erken draft edildi. Utah da Binelli kadar olmasa iyi bir dış şutör aldı: Morris Almond Perdeden çıkıp 3'lük yollamak gibi bir özelliği var bu genç oyuncunun. Elbette bir Jeff Hornachek olmaz ama iyi bir seçim.

İlk 3 draft son beş yılın en sıkı top rank draftları. Greg Oden önümüzdeki 10 yılın en dominant pivotu olacak, bundan kimsenin şüphesi yok. Hatta Hakeem'in yeni versiyonu diyenler bile var. Kevin Durant ise Lebron kadar olmasa da ona yakın, maçın kaderini değiştirebilecek bir skorer. Al Halford için yazılan onca olumsuz yazıya rağmen son sezonu hariç NCAA'da yaptıkları malum. Geçen sene profesyonel olsaydı tartışmasız 1. sıra draft'ı olacaktı.

Uzun yıllardır görülmemiş bir star/süperstar listesi NBA oldu bu sene.

Poul Pierce ile Ray Allen aynı takımda nasıl olur? İşte buna ben çok şaşırdım. Yüzlerce trade spekülasyonu arasında gerçekleşe gerçekleşe bu çıktı Draft Night'ta. Beklenenden çok hareketsiz geçti trade anlamında gece.

Daha çok şey var söylenecek de fazla uzatmayayım.

Edit: Marc Gasol (gasol'ün kardeşi) Lakers'a geldi :) çok merak ediyorum bu incecik uzun beyazı NBA idmanları nasıl bir şekle sokacak. 3 sene sonra DEV gibi görebiliriz bu genç İspanyolu.

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 12:16 tarihinde, sostizm tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yabanci bir sitedeki kose yazari bu draft 2003u geride birakabilecek bir potansiyele sahip ama yinede zamanin bize neler gosterecegine bakmak gerekiyor demis.
sizce saglam oyuncular var mi okadar? bir wade, lebron, bosh kadar gelecek vaadinde bulunan, lider veya takimlarin oyunlarini uzerine kurdurtacak, konferans dengeleriyle oynayacak.yoksa bir ahmet cakar kehaneti daha mi :D
Mesaj tarihi:
francis in yaninda channing frye aldilar bi de eger francis eskisinin 60% si kadar oynarsa ki nate mcmillan oynatabilir onu, cok saglam is yapmis olur portland. umarim eski haline doner francis cunku sewdigim bi guarddi.
  • Yeni Oluştur...