Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Merhaba arkadaşlar benim findows ile bir sorunum var :) Hatta bu sefer bunu recovery cd bile çözemiyor hehe. Şimdi ben windowsu açmak istediğim zaman windows/system32/configure/system (yanlış hatırlamıyorsam) dosyasının bozuk ya da olmadığını falan filan söylüyor (herhangi başka bir modda çalıştıramadım safe boot menüsünden). Recovery cdyi takıp, windowsu yeniden yüklemek ya da onarmak istersem de eski windows sürümlerini ararken driver_irql_less_or_not_equal_to hatası veriyor dolayısıyla recovery cdsini de kullanamıyorum. Bu muhtemelen battlefield2 denen oyun yüzünden oldu :p ama tabi findowsun kendisi ayrı salak. şu an linuxdan giriyorum. Sorularım şunlar, 1- biostan yapılan herhangi bir değişiklikle bu mavi ekrandan kurtulmam mümkün mü? Eğer ki windowsu safe moda alıp daha sonra recovery cdyi çalıştırırsam sanırım mavi ekran çıkmaz. Bazı yerlerde önbelleğe alma ve gölgeleme özelliklerini biostan kapatarak güvenli moda geçebilirsiniz diyor ama biosta bulamadım onları. 2- linuxdan, windowsun yüklü olduğu diske format atmak mümkün müdür? 3- windowsa girmeden önce command windowa nasıl giriliyordu ordan da windowsa format atarsam yine sorun olmaz herhalde... teşekkürler, windows allah belanı versin [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 01:32 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Ms-Dos Commanda girmek için bilgisayar açılırken f8'e basman gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hmm ordan giremiyorum ya aynı şekilde o soruyu yazmam saçma olmuş :p windows/system32/configure/system bulunamadı hatasını veriyor komut destekli açmaya çalışınca da -_- hayatımda bir oyun yükledikten sonra oyunun takılması ardından windowsun system dosyasına zarar geldiğini ilk defa görüyorum. ki daha yeni format atmıştım windowsa (allahtan yedekledim herşeyi). Allah belanı versin findows :p linuxdan format atabilsem cye güzel olcak ama [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 01:31 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Buarada başlık yanlış olmuş, driver_irql... diye gitmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 linuxdan format atabilmen lazım diske zaten. ama kurulum cd sile bootladığında makineyi zaten windows'un kurulum ekranında hangi diski formatlayıp (veya formatlamıyıp) windows krumak sitediğin sorulur, linux'a neden ihtiyac duydun ben anlamadım. olamdı kur aynne dediğin gibi baska bir diske linux at formatını catır catır. benım anlamadığım, bozuk windows'un üstüne yenısını kuramnı engelliyen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ya recovery cdyi taktığım zaman, diske format atma seçeneğinden önce eski windows sürümlerini arıyor, onları ararken benim bozuk windowsumla karşılaşıyor, onla karşılaşınca kafayı yiyip mavi ekran veriyor :) linux ile ilgili sorun şu, ben de ubuntu yüklü. ntfs ile biçimlendirilmiş disk salt okunur modda, önce ona erişimi sağlamam lazım sonra da format atmam lazım nası yapcam bilmiyorum. henüz yükledim linuxu çünkü. linux bende zaten yüklü, moleküler modelleme programlarından bazılarını kullanmak amaçlı, bu amaç için yükelemedim. tekrarlıyorum ayrıca, findows allah belanı versin! şu projelerim azalıp da ilk vaktim olduğu anda iyice linux öğrenip silcem bu salak işletim sistemini :p tabi sadece windowsda çalışan moleküler modelleme programlarını wine çalıştırabilirse hehe [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 02:33 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hmm orda arama tarama sen duman et diski direk gibi bi secenek yokmu? bu arada artık msdos'a gecmek diye bişi kalmadı ne yazıkkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 yok ama neyse yarın tekrar birşeyler denerim escape mescape falan :p olmadı artık teknosaya götürcem napalım. ama yani kendimi salak gibi hissederim oraya götürürsem bilgisayarı :p gerçi cd-romu da sapıtmaya başlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 onlarında yapıcağı makineye bakmadan bile yandan hd takıp formatlamak senın hd yi, sök hd yi bana getir atarız burda format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ben zaten yeni format attığım için yedeklemiştim bilgileri naparlarsa yapsınlar :p neyse bi kaç foruma daha sorayımda olmazsa artık -_- (dizüstü bilgisayar buarada) [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 03:15 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 aha buldum çözümü Download and burn GParted to CD. Use it to format your drive, then reboot and install Windows. linuzda burn tool kullanmayı beceremezsem sana dönerim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 dönsen ne yazar ben nasıl erişim ağlıycam senın hd ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 sen Gpartedı cdye çekcen ben gelip senden alcam :p [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 03:21 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 canını okudum findovzun. linuxun boot cdsinden format attım sonunda bulunduğu diske. gerçi sonra bir sürü biçimlendirme uyumsuzlukları hataları falan oldu kafayı yedi bilgisayar ama onları da düzelttim. geçmiş olsun bana -_- ama bu projeleri okuldaki bilgisayarlara aktardığım vakit siliyorum findovzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar