apaydin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Selamlar Ankarada bir kafede bu oyunu aynayan varmı acaba bu oyunu izleyerek nasıl bişi olduğuna bakmak istiyorum.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Var, bir dolu hemde, yazarlar sana adresini vs. kafe'nin..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Sen gel Konur 59/3 uno net cafeye yaklasik 10 kisi oynuyor emuehehe...... İzliyebilecegin charlar.: 1.50 infil Karqath 2.50 paladin Zanadra 3.50 infil Mosqi 4.50 necro Konhart 5.50 infil Zegna 6.50 minstrel Eledamry 7.50 Merc Ariakan 8.50 skald Sheriffen 9.50 Hero Arikan Altlari salla :P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Cleric yok olsa full 1 fg cıkarıcaz cafece ama olmuyo anca buffbotlar var...41 ve 43[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 kafenin internet hızı nasıl?[hline]Qal 50 Armsman 7L5 Qalice 42 IceWiz 1L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Bu kadar adam ayni anda oynuyo dusun ishte :) Hatta yeni baslayan bi iki arkadas daha var onlarda giriyo arada :) Lag olmuo :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Ha bide Haradrim vardi bi aralar ama attik onu cafeden ve sehirden cunku full pembe giyip geziniyodu ..Gay olduunu oyunda da gostermek kicin[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ama varya aralarında bi friar var kii..... offf ne sen sor ne ben solim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Ahh ben biliyom ohh friari bir gece 14 lvl alan manyak friar o.... Adı neysi Japonumsu bir sey di sanırım...ahaha Satoshie...[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Off ben o 14 lvl unutamiyom zaten cok zordu ama basardm kimin sayesinde ???? tabekide Deeerli sewgili sewdigim saydigim vee her zamn mina putting yabtigim Minaaaaa!!!!!!!!!!!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 MUck yalarım canum....!!!!! Mina Putting:P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hoops satosh benmi yanlis hatirliyorum senin karakter infil degilmiydi amma cabuk s1k1ldin[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Sole diyim bodruma tatile gittim 3 aylıgına o sırada lvl 41 inf Satoshie ile 25 fri Sedna silindi.... bunuda abimden orendim telefonda Saolsun arikan mina felam yabılıcak islemleri yabdilar ama 41 İnf satoshie oldu... 35 Uber Tank friar dogdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 eheheh :) /kiss cicu..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar