Xayder Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Bugün can sıkıntısından Pendragon Test serverına girip biraz gezinim dedim ve barrowsda half orge a rastladığım an içimden nası yani bizim realmde böyle iri yarı zenci bi tip yoktu dedim :D Ve sizlerle paylaşmak istedim... Eğer Trials Of Atlantis için beta account kazanmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.[hline]no woman no cry| Soldat Servers | XaYd3r | Professional || Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yaw biri bana tüm yeni gelen irklarin baslangic statlarini yazabilirmi?[hline]Nurse ----- 50 Cleric Little ----- 50 Friar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 class'i ne bu adamin? bide tipi cok kotu yaw. ben almam bunu semedim hic. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ilk ss'da arkadaki peti gormemi$im. cabby sanirim. hehe[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 duyduguma göre half orge forza agirlikli bi classmis, half orgedende cabal acmak ne is anamadim :) zati tipindende belli kasli bisi firbolg gibi bisi olur herhalde[hline]Nurse ----- 50 Cleric Little ----- 50 Friar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bu ne yahu benim Luri çençantır kaçar bundan[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 şimdi bu expansionun ozelligi nedir? si gibi cd olarakmı satılacak yoksa downloadmu edilecek? classların özeliğini hakkında bilgi edinebileceğimiz bir yer yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 si gibi cd ile satılacak. lvl 50 charlar bir yetenek üstünde uzmanlaşmasını sağlayan özel bir sistem gelecek, su altı dungeonlar vs... olacak, her realm e 1er tane race eklenecek, toa zone, bir sürü item-yenilikler fln gelecek ve ağaç sistemi(görünüşü) tamamiyle değişecekmiş. şimdilik bildiklerim bunlar...[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar