Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS Tenisler Hakkında

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, şöle bişi düşünüyorum... Bence bu tenisler çok fazla sık arayla açılıyor... Burada tanıdığım bir çok kişi daha bir çalışma yapıp koymadan yenisi açılıo :(
Hele ben... :D sadece hafta sonları makineme ulaşabildiim için zor olucak gibi gelio, siz nedersiniz arkadaşlar, bu tenis uygulamalarının aralarında ne kadar süre olmalı sizce... [ee ben en az 1,5 hafta diyorum][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Kac gun ara oldugu farketmezki, sen birine yapinca koyarsin o topik uplanir.

Tenis, ozellikle sayisiz kisilit enise kural getirmeye calismayin iste. Tek kurali ana resimden bir parcanin senteze aktarilmasidir.

Illa kuralli tenis yapmak istiyorsaniz Horace nin battle topigine destekte bulunu birbirinizi challenge edin sureli battle yapin. Tenis birakin esnek olsun, sanki yenisi acilinca eski topik kilitleniyor.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

wolfied, valla senin söylediğin şekilde olabileceğini düşünmemiştim açıkçası... tenisleri sezon sezon diye düşünüyordum, biri açılınca diğeri kapanıyor hesabı. fakat arkadaşın dediği de mantıklı sabitleme olayı... ama ona belli bir düzen getirmek gerekir, en iyi çözüm ne olur sizce... hem tüm tenisler derli toplu bir arada olur çok daha mantıklı...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

İlk tenis açıldığında 900 du Görsel Sanatlar post sayısı. %50 den fazla gelişme kaydetmişiz. Hepizini tebrik ediyorum. Devam arkadaşlar.[hline]SadButcher, 19 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki:
Bu gün bir arkadaşımlar konuşuyorduk Paschandale için "Nurtopu gibi bi Hallowed Be Thy Name imiz oldu" dedi pek güldüm

[Bu mesaj Mendoza tarafından 05 October 2003 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet haklısın ama, yinede gerekli ilgi yok... bir şey farkettim, belli bi kesim yanlızca istediği kişilerle muhattap olup, omların çalışmalarına yorum yapıyor, onlarla ilgili şeyler yapıyor... içten içe bir ayrımcılık söz konusu... ayrıca birde bölüm içi dayanışma ve kibarlık vs. "0"... birisi birne çalışma kötü düyince diğeri hade o zman sen daa isini yapta göriim diyor... bu ne yaa...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...