Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 şimdi şöyle bir template düşündüm master smuggler master pistoler master teras kasi ne düşünüyorsunuz nasıl olur bu template? önerileriniz ve buradaki classlarin eksi ve artıları nelerdir?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 teras kasi olup pistoller almaya gerek yok bence... soyle yaparsan daha uygun olablir rifleman olursun surekli uzaktan ates edersin adamlar yanına gelince ztn teras kasi master dan kacis yok pat olduruverirsin... tabi karakter senin oldugu icin sen nasıl seveceksen oyle olması lazm[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 aslinda CH istiyo ama.. :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 mehanix senin dedigin gibi olursa gereksiz olur bence yani master smuggler master TKA master rifleman gibi rifleman olursan onca smuggler pistol special'i bosa gider ben mesela master CM master TKA marksman 4/0/0/4 dusunuyorum o zaman senin dedigin olur iste[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 3 unu birden master layamazsin puanin yetmez... Arnaviscaa Eclipse Master Gunfighter Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yetiyor 3 de artıyor[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bide nasıl olur onu bir söleyin dmg verirmi vermezmi nedir bne değildir?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 novice medic olmadan zorlanırsın gibime geliyor[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 medic 0030 olmadan bas bas bagirirsin. benim ilk yapmayi planladigim karakterdi o master tk master smuggler master pistoler simdi smugler giden birisi bence %90 pistol de gitmeli. zaten smuglerin istedigi xp nin %50 si pistol xp. ama heal olmadan zor. atachment clotes ile skille vermeden bonus aliniyormu onuda bilmiyorum. bu arada unarmed kasmak olum haberin olsun ben 4 gundur kasiyorum brawleri tum oyundan sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 unarmed okadar zor degil unarmed I ve II zaten kolay soloyla gerisi grupla olucak is, evet cok az xp geliyor ama oyundan bezdiricek kadar degil ki zaten TK olduktan sonra xp yagiyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 unarmed için CL 0 veya 1 bişeyle group olun daha fazla xp alınıyo yada once pistolu gelistirip orta guçteki yaratıklara bleed çekip hp azalınca dalmakta guzel ( novice pistoleersan iki bleed cekersin dahada kolay olur işin )[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bence medicte 4/2/0/0 daha dengelı olur gıbı, en azından ben memnunum stımb factory create ler gayet yeterlı 400 kusur verıyo ılk 4 aldıgım ıcın daha efectıf kullanabılıyosun (550-600)ve ınjury treatment da dusuk oluyo tavsıye ederım. bu nası yazı oldu be turkcemı ıngılızcemı :)[hline]sad eclipse - BountyHunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar