Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 değişmeyecek diyip kaçmayın ya.allahmısınız lenn! 24 te 5 falan yapın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Drake var süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bir kere stuck oldum onda da benim esekligim acin gemiye gate dedim allahtan denize degil de tillermanin tepesine bindim direge kendini baglamis odysseus gibiydim, krakenler serpentler, sea horse lar dolphinler bana geliyolardi surekli onde zegna dela falan geyik cevirirken edik: cikacak ders: stuck olmak istemeyen olmuyo arkadas, gittigin yola dikkat edeceksin, grafiklerde bi sakatlik varsa girmeyeceksin, cok dungeon da dolastim stuck olmadim daha [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 20:19 tarihinde, Volfied tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: direge kendini baglamis odysseus gibiydim bittigim andir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 adam tillermanin tepesine kondu, ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 onda benim picligime kurban gittin sen, stuck olsun denizde diye go go go cekmistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 siz diyince titanik yapiyo bu herifler, ben de gelmek istedim sefkat, sevgi falan istedim sizden ='( (cok penth bi mesaj oldu bu) dela geysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Hiçbir peyçime cevap alamadım şimdiye kadar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bayadır online gm e denk gelmiyorum, minoc'un kuzey batısındaki bi madene girince çıkılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 arkadaş evine vendor rental deed koydu, ben eve friendim ama kullanamıyorum deedi, nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 co owner olmak laızm diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 stuck şart.eskinden rune book mu varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 offer this contract to someone demesi lazim seni secmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 @bio halletim abi sorunu akşam veririm rentala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar