BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ben blacksmith le warrior aynı anda kasmak istiyorum isin rp sindeyim ondan yaptıgı kılıcı olumcul sekilde kullanabilen delikanlı demirci mantıgıyla :D nesse bana bi sekil yapın :D fenc kascam ona gore simdiden sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 110 bs 100 mining 110 fencing 110 tactics 110 healing 110 anatomy 50 tinkering mis mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 focus ve armslore :D armslore olunca daha ii setler ve zırhlar yapılıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 gerek yok onlara da tinker yerine chiv alabilirsin arcanein yadiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 focus olmasada olur diyosunuz diyosunhuz peki armslore ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Focus regen veriyor, mana ve hp. Eğer çok ciddi rp yapacağım diyorsan arms loresuz BS olmaz tabii ama bence yine de 50 tinkering al, kendi pickaxeini, tongs'unu kendin yapmanın zevki bir başkadır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Bu oyunda o kadar bs oynadım ama bu "tongs" denen nesnenin ne işe yaradığını anlamadım:) Bilen varmı bu tongs ne işe yarar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Blacksmithy için tool, smith hammer ile aynı işleve sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 tongs dedigin bildigin maşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 yahu ben nasıl bs kascam 99.5 oldu artık kascak item yok nasıll bunu 110 yapcam bi yardım edin yakında kazma alcak param kalmıycak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 nasıl yok ya bir sürü item olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 artık nerdeyse hic gain gelmiyo neyle kasıyım abi kazma alcak param yok bs kascam die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Platemail gorget iyi gider. Şöyle düşünün itemlerin sağındaki düğmeye tıklayın. Yapma şansınız (success rate) 100 değilse onu yaparak gain alabilirseniz. 100 ise gain gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Arms lore'un ne gibi yararı var bsye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Armslore'un hiç bir katkısı yok BS ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 olması lazım kaliyeti arttırıyo armslore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Arms lore bir blacksmith olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 armslore in 100 olması durumunda %5lik dmg inc katkısı var. armorlarda da etkisi olması lazım. ML öyle buyuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar