spompas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 üç bucuk saattir patch yapiorum normalmi sizce?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 uo 90 lı yıllarda çıkan bi oyun sonuç olaraktan sıfırdan patch yapıyosan bağlantı hızına bağlı olarak 3 saat sürmesi gayet normal. (1024 le felan o kadar sürüyosa ilginç tabi , o zamanda server yavaş olabilir belki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 256 wireless kim bilir benim gibi kimler somuruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 256 ise gayet normal , bende 256 ile geçen sene mi ondan önceki sene mi ne yapmıştım patch daha bile sürmüştü. üstüne çıkmıştır daha bir sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 girdim patiye vay 3 senedir oynamiorm ne kadar deismis çapa kırıldı elimde WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar