einhander Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ALFONSO ALVES KİMDİR 30 Ocak 1981'de doğdu. 1.85 boyunda, 74 kilo; Brezilyalı. 2002'ye kadar ülkesinde Atletico Mineiro'da oynadı. Avrupa'daki ilk kulübü İsveç'in Örgryte takımıydı. 2004'te gittiği Malmö'de lig şampiyonluğu yaşadı. Burada 55 maçta 29 gol attıktan sonra 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Heerenveen'in tarihteki en pahalı transferi oldu. Hollanda'da ilk sezonunda 34 golle Gol Kralı oldu ve Heerenveen'in play-off ile Şampiyonlar Ligi iddiasının sürmesini sağladı. Fenerbahçe'ye Deivid'in yerine önerilen forvet: Hollanda Ligi'nde Heerenveen formasıyla oynadığı 31 maçta 34 gol kaydeden Brezilyalı Alfonso Alves.. Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Fenerbahçe'de yönetim takımın konsantrasyonunun bozulmaması için transfer konuşulmasını istemiyor. Ancak yeni sezon hazırlıkları da sürüyor. Camiada bu sezonki transferler arasında en büyük hayal kırıklığını yaratan Deivid'in yerine yeni bir isim alınacağı en çok dile getirilen iddia olurken dün kulislere yeni bir golcü adayı düştü: Afonso Alves. İddiaya göre; menajer Bayram Tutumlu yöneticilere "Alves'i iki sene önce Malmö'deyken size önermiştim. İstememiştiniz. Ama işte gördünüz; kendini kanıtladı. Şu anda Avrupa piyasasının en çok konuşulan ve istenen isimlerinden biri. Bir hafta içinde isterseniz, bu transferi yapabiliriz" mesajını gönderdi. Sözleşmesi 2011'e kadar 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Afonso Alves, bu sezon Heerenveen formasıyla çıktığı 31 lig maçında gol, UEFA Kupası'nda da 6 maçta gol kaydetti. İkinci yarının ortasında geçirdiği sakatlıkla 3 maç kaçırdı. Mart'tan itibaren son 7 maçta forma giydi ve kaydettiği 12 golle sakatlığı tamamen atlattığını gösterdi. alıntı internetspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ya bu adamı duymustum fener almadı falan diye sonra patlamış falan alırsak iyi gibi görünüyor hollanda liginde 34 gol iyi yani hemde 31 maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ronaldo adriano bitti bumu cıktı simdide bayarlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 said: Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Fenerbahçe'de yönetim takımın konsantrasyonunun bozulmaması için transfer konuşulmasını istemiyor. Ancak yeni sezon hazırlıkları da sürüyor haber kaç aylık :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 evet bılıyorum haber eskı ama carlosun menejerı alvesle gorusup fenerbahceye getırmeye calısılıyormus tekrar gundemde alves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar