revhas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Şöyle bir teklifim olucak; heralde türklerin en kalabalık olduğu iki sever bunlar. Şu an Eclipse de oynayan ve 2. karakteri açmak isteyenler Katemoor da, Şu an Katemoor da oynayan ve 2. karakteri açmak isteyenler Eclipse de açsınlar böylece hep birlikte olabiliriz. Diğer serverlarda oynayan arkadaşlarda çok emek sarfetmedilerse karakterlerine bu iki serverdan birinde başlamaları hepimizi mutlu eder...[hline]Revhas - Human - Smuggler - Pistoleer Turkish Republic - Spy Network - Recruiter Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 sen taktın herhalde ikinci karaktere bee!! sorunun nedir senin istediğin yere aç kardeşim. bu kadar da sıkboğaz edilmez ki adam :)[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ben 2. karakterimi test center da açmayı düşünüyorum... Ya da şu en son açılan iki server var ya, tempestle bilmemne, orda açıyım, hiç diilse Revhas orda olmaz kafamız rahat olur, di mi Sgecca... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 kesin katılıyorum devvo istersen sen ve ben çaktırmadan orada bir karakter açalım ben de bir süredir bu adamdan nasıl kurtulurum diyordum :)[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: sgecca, 07 October 2003 13:47 tarihinde demiş ki: kesin katılıyorum devvo istersen sen ve ben çaktırmadan orada bir karakter açalım ben de bir süredir bu adamdan nasıl kurtulurum diyordum :)[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Hatta istiyosan gel istanbula taşın, reelde de kurtulmuş olursun... :-P Bu arada benim de kettemoorda bi wookie karakter vardı... Onu silip yeni bi karakter yaratıcam... Bu sefer kesin human olcam ama... İsmi herhalde gene devvo ya da devro olur...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: DA2019, 07 October 2003 15:12 tarihinde demiş ki: Bu arada benim de kettemoorda bi wookie karakter vardı... Onu silip yeni bi karakter yaratıcam... Bu sefer kesin human olcam ama... İsmi herhalde gene devvo ya da devro olur...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse ehe iyi olur abi oyle 60 santim boyla olmuyodu bu isler...[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar