xieon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Böyle gecenin bir köründe sakin sakin böceklerimi kesiyordum sonra baktım malzemem bitmiş. Dedim bir gidim güzelim şehrime eşyalarımı yenileyim devam edeyim. Bizim Ardon usta var büyücüdür kendisi bu konuyla ilgili her şeyi temin eder. Yanına yaklaştım dedim ki: - Evladım bana 100 kilo kadar mandrake kökünden verir misin? - Buyur amca, dedi ve paketi sardı. - Evladım, borcum ne kadar? - Kilosu 300'den 30000 lira amcacım, demezmi. Efendim ne oluyor böyle zengin mekanlarında mı yaşıyoruz? Yetkilileri görev başına çağırıyorum!!! Sayın Lord British bu oyları bizim gibi emekcilerin hakkını yiyesiniz diye mi verdik? Olmuyor böyle lütfen!!! Bu NPC denilen burjuva sınıfının bizi ezmesini protesto etmek için bu Pazar günü Britian Bank önünde bir gösteri düzenliyeceğim hepinizi beklerim! Not: Adminler falan yanlış anlamasın size sitem etmiyorum rp amaçlıydı biraz =) [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 23:38 tarihinde, xieon tarafından güncellenmiştir ]
Dev Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 n0x da bu tekelciliğin ve ticareti baltalama girişmlerinin içerisindedir. Bsciler Derneği ve Britain Bodcular Vakfı olarak bu duruma el koyulacaktır !
Öne çıkan mesajlar