Nefr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 evet ama herhangi bir vendor değil, elimde kontratı bulunan ally isimli rezil hatunu arıyorum, zira kendisi yaklaşık 5-6K değerinde itemımla birlikte kayıplara karışmış bulunuyor kurda kuşa yem olmuş olması olasılığı var mı evimin önünde? npcler vendorlara dalıyor mu bu alemde? yoksa zibidi bir bard alıp götürebilir mi vendorumu, ya da ne bileyim pklara yem olur mu? hiçbiri olmuyorsa nerede bu kız? önemli not: bankada param vardı evet, dün koymuştum vendoru hayır
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ben onu bir ev de gördüm britainin doğu çıkışındaki yolu takip edince ev karşına çıkıyor direk guard zone un ucunda =) tabii ben gördükten sorna kaybettiysen ben bilemem =)
theCio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bugun biri peşinder vendorla britain gateden geçip gitti odun kesiyodun bende o arada ama sanki house vendor değilde mage vendor gibi bişeydi üstünde robe vardı sanırım yeşilimsi mavimsi yanlış hatırlamıyorsam tabii?
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 senin vendoru tenhada kistirmislar Nefr.
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 lopeth o evin tabelasında nefrin yeri yazıyor zaten, orada durduğu sürece iyiydi aramız, sorun mallarımla birlikte yürüyüş yapmaya karar verdiğinde çıktı ehe hmm hatırlamıyorum ne giydirdiğimi, ama ally adında female vendordu işte, ölü diri giyinik çıplak farketmez, kellesini getirene 500g ödül vercem =P
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ally hemde bayan hemde britte, hemde yalnız.g. orc u var undeadi var. gang yemiste olabilir.çok fena.
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 lol itemların derdindeyim allynin namusu beni bağlamıyor fistan, iş ilişkisiydi aramızdaki =P bu arada mallar bankada yok hayır, ben de direk ona koşup baktım hayır çok malında da değilim, giden 5-6K olsunda, yine koyacağım vendor yine gidecekse önlemimi alayım ehe [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 23:27 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Bankada para değilde vendorda para olması lazım. Yani parayı bankada alıp vendorun üzerine bırakıcaksın. Örneğin bir vendorun default günlük gideri 60 gp sen buna itemları doldurdun 300 gp falan oldu günlük gider. Eğer gün bittiğinde sen bu adama hiç para vermemiş olur ve adam bu parayı bulamazsa sevgiliye kaçıyo :P
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 eyvallah copycat, o zaman sorun o eşşek kafalı hatun gidip çekmemiş demek ki bankamdan, hadi onu geçtim itemları bırakır insan neyse, nuubluk giderlerine yazarım bunu da
Öne çıkan mesajlar