Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost Myth UO Shard açıldı...

Daggerx

Öne çıkan mesajlar

ya mesele bu deil mesele insanlara konuşma hakkı verilmemesi işlerine gelmeyen cvpler aldıkalrında ban jail stone gibi komutların kullanılması ve hatta sen sus sen kim oluosun inammadım ama bus eferlik bağışladım gibi tanrı havalarında olmaları.ayrıca gmlerden birinin moonglowa bi armorer istedikten 5 saat içinde koyamaması vede benim nasıl koyulcaını anlattığımda ise bilmişlik taslama demesi ise bi başka gariplik.

P.S orda hala bi armorer yok :P
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamı Palavra Ben oynadım o anda Gm e page atıp sövesim geldi.Ya harbi güzel server orda bi kusur yok ama ikide bir zırt pırt shu bugu kullanırsanız 10 saat jail,yok sole page atarsanız 20 saat jail yok bole yaparsanız banlanırsınzı falan filan diye mesajlar gonderiyorlar.Ondan sonra Consuolar'ların bazılarında saygı denilen bişey yok.Ben ve arkadşlarım page atarken Efendim şöle böle diye atıyoruz.Adam geliyor Söle isteğin ne ne istiyorsun falan filan diyor.Ben ve bir çok arkadaşım bunu gördük.Sonra adamların işleri güçleri yok madende invis şekilde playerları gözetliyor Yeni açılmış bir server da nasıl bu şekilde davranırlar anlamıyorum.En son sabrımın taşmasına neden olan Mesaj ise Serverımızda ki cart curt sebeplerden dolayı serverımız dinlenmeye bırakaılacaktır.Char larınız silinebilir veya silinmeyebilir.Bu ne demek ya .Ben iki hafta oynasam bu server da adamlar gelip silse benim boşa giden telefon faturamı kim ödeyecek.Bu adiliği yapanlar mı?
Siz olsanız ne derdiniz bilmiyorum ama bu serverın daha çoookk yolu var Hade Eyvallah.[hline]Unutulan Tek Şey Bunların Oyun Olduğu :)

[Bu mesaj dark-dr tarafından 12 Haziran 2002 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Once, bence ne komik olmus ehe.
Sunu da belirtmeden gecemeyecegim ki, "benim kaybolan zamanımı ve odedigim tel. faturalarını kim karşılayacak?" yaklaşımının hastasıyım. Mesela ben karşılamam; seni zorla o servera sokmuyorum çünkü, veya "asla silinmeyecek" garantisi vermiyorum. Veren varsa ödesin tabii tel faturanı (niyeyse? sanki iş yapıyorsunuz, vatana millete fayda saglıyorsunuz o serverda gelişip gm hede hödö olunca, oyun oynamak degil yani amaç)

*!Yine ofiste jöle kıvamındadır, kıldır*
Sosyal ağlarda paylaş

Kessinlikle ben oyuna yeni başlayan arkadaşlara, lamerlara(özellikle bu şahsiyetlere), bug abuserlara, gmlerden nefret edenlere, uonun gerçek birşey olduğunu düşünenlere, ve en sonda fasulyeden gmlere olympos genel forumlarını ziyaret etmelerini öneriyorum.[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche
Yazıcımdan nefret ediyorum

[Bu mesaj Ardeth tarafından 12 Haziran 2002 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Uşaklar Saçma saçma konuşup durmayın ne fasulyesi cart curtu.Bakın madem bir server açıyorsunuz.Şerefsiz bir biçimde yürütmeyin.Hiç olmazsa server ownerı desin,Ben yazın tatile gidecem bunu bilin,desin.Ama hiç bir şeyden habersiz ben İngotlarımı eritirken,Serverımız şöle şöle oldu bu yüzden charlarınız silinebilir veya silinmeyebilir.ve sonuçta silindi.Çok üzülmem o char için üzülmedim de.Ama sonuç olarak bu insanlara playerlar bir defa güvenir bir daha da güveneceğiniz sanmıyorum.Ben asla ve asla oynamam da güvenmem de.Ondan sonra bir şey dediğimizde Freeshard oynamazsan oynama oluyor.Ben bu güne kadar NBL da bu lafı çok az kişinin ağzında duydum.Peki NBL neden bu kadar büyüdü bir de bunu Lost Myth yetkilileri düşünsün.

Ama şunu itiraf etmeliyim ki server harbiden güzel.Staff da güzel olsa daha iyi olurmush.Ama artık ı ıh.[hline]Unutulan Tek Şey Bunların Oyun Olduğu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır olamaz artık çok geç gitti bile :P *kendini tutmak için çok uğraşır* Hayır sölemiycem sölemiycem.... *tutamaz*
NBL the Lamer Realm[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aziz, 12 Haziran 2002 18:18 tarihinde demiş ki:
Uşaklar Saçma saçma konuşup durmayın ne fasulyesi cart curtu

Bildiğin fasulye hehe[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Bende aziz'e katılıyorum cok cıvık bir yönetimi var gm'ler 5 yasında cocuk gibi davranıyor..belki zamanla onuda düzeltirler cünkü server gayet iyi gözüküyor sosyal faliyetler iyi gibi mesala hipodrom yapmıslar at yarısları için hoş bir olay vs.olaylar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aziz, 12 Haziran 2002 18:18 tarihinde demiş ki:
Uşaklar Saçma saçma konuşup durmayın ne fasulyesi cart curtu.Bakın madem bir server açıyorsunuz.Şerefsiz bir biçimde yürütmeyin.Hiç olmazsa server ownerı desin,Ben yazın tatile gidecem bunu bilin,desin.Ama hiç bir şeyden habersiz ben İngotlarımı eritirken,Serverımız şöle şöle oldu bu yüzden charlarınız silinebilir veya silinmeyebilir.ve sonuçta silindi.Çok üzülmem o char için üzülmedim de.Ama sonuç olarak bu insanlara playerlar bir defa güvenir bir daha da güveneceğiniz sanmıyorum.Ben asla ve asla oynamam da güvenmem de.Ondan sonra bir şey dediğimizde Freeshard oynamazsan oynama oluyor.Ben bu güne kadar NBL da bu lafı çok az kişinin ağzında duydum.Peki NBL neden bu kadar büyüdü bir de bunu Lost Myth yetkilileri düşünsün.

Ama şunu itiraf etmeliyim ki server harbiden güzel.Staff da güzel olsa daha iyi olurmush.Ama artık ı ıh.[hline]Unutulan Tek Şey Bunların Oyun Olduğu :)

Sen sanırım Nebula'da oynamıosun. yada daha yeni girdin sponsoru DorukNet görüpte aldanma bence derim pekte büyük sayılmazlar vakti zamanında yapılan bi reklam yada herkesin Uo'ya aç olduğu bi vakit açılması dolu olmasının en büyük sebebidir. Burası Freeshard lafını ben ilk defa Nebulada duydum. İstersen staff'ın biraz üstüne git haklı olduğun zaman sana direk bu lafı derler... Neyse salla Nebula ile alakam kalmadı. Nası bi server olduğunu anladık... Staffta görev yapan biri eğer bana derse " Bırak boşver boşa kasma baba yazık emeklerine " die. Ben artık durmam o shardda neyse nebulada kasanlara allah kolaylık versin hayatınız kasmakla gecicek... OSI'de bile skiller daha hızlı artıodur.. Hiç olmasa PH var OSI'de...
Sosyal ağlarda paylaş

iyide xaero bildiğim kadarı ile oside skiller zaten hızlı artıyor(resist poisonin vb. hariç) onnu dışında LM de hiç farklı deil nblden çoğu konuda örnek:
Ben:cart curt
Admin:sen sus burda sadece sorulara cvp vereceksin
Ben:dsfsdfsdfsd
Admin:.x stone
Ben:(konuşamıom burda)
Admin:söle kim editledi seni .x stone
Ben:ne editi ya bırakın gidiyim işime sabahtan veri çekip duruonus lam.
Admin:Lam?sen kim oluonda benle bööle konuşuon lan söle çabuk kim editledi seni başka bişide söleme ben ne dersem ona cvp verilecek burda alırım aklını.......
Ben:sen kendini harbici tanrı fln zanıon galiba nOObie.
Admin:(burda banlamaya hazırlanıo)
Ben:Connection Lost
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 14 Haziran 2002 08:03 tarihinde demiş ki:
iyide xaero bildiğim kadarı ile oside skiller zaten hızlı artıyor(resist poisonin vb. hariç) onnu dışında LM de hiç farklı deil nblden çoğu konuda örnek:
Ben:cart curt
Admin:sen sus burda sadece sorulara cvp vereceksin
Ben:dsfsdfsdfsd
Admin:.x stone
Ben:(konuşamıom burda)
Admin:söle kim editledi seni .x stone
Ben:ne editi ya bırakın gidiyim işime sabahtan veri çekip duruonus lam.
Admin:Lam?sen kim oluonda benle bööle konuşuon lan söle çabuk kim editledi seni başka bişide söleme ben ne dersem ona cvp verilecek burda alırım aklını.......
Ben:sen kendini harbici tanrı fln zanıon galiba nOObie.
Admin:(burda banlamaya hazırlanıo)
Ben:Connection Lost

bak olaya 2 taraflı bakman lazim osi den baz alirsak
orda adamlar belli bir ücret kazandıgından olayları iş boyutunda en kaliteli hizmeti yaparlar

ama bu konusmayı osideki bi gm e yaparsan sanırım seni account services a havale ederler ordada pek acıma olmaz :)

senle konusan admininde biraz saygılı (olay direk bu sekilde gecmisse) senin de ona karsı anlayıslı olman gerekir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

lol yok be. o acidan oside gmler baya hosgoruludur aslinda. geyigine `can i have 1k plz` falan diye page atip dalga geciyorum, gelip biriki adres veriyolar, have a nice day diye bow edip(egilip) Take Care diyerek yokoluyolar.

sonra bi keresinde biri beni cabininden banlemisti, cabinden banlenince ilk step e cikilabiliyo, ben de ciktim orda bekliyorum banleyen adam gm cagirmis. gm geldi abuk subuk konustu exploitingle sucladi falan `WTF youre talking about` dedim adama ben de delirip, gosterdim hic bi exploit olmadigini ozur dileyip yine `Take Care` diyerek gitti lol.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...