Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost Myth UO Shard açıldı...

Daggerx

Öne çıkan mesajlar

ba$arılar değil
çünki hg oyuncularından oluşmuş bir staff ın hg ile aynı account ların girilmesi takdirde hacklenmesi söz konusu olan bir server dü$ünemiyorum sakın hg den gelenler aynı accountlarını kullanmasınlar.. Bakıyorlar çünki..[hline][b]Bizimle Uğraşmak..
[G]üven
[Ö]zveri
[T]ecrübe ister..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Granader, 10 Haziran 2002 12:30 tarihinde demiş ki:
hoca ne sacmalamıssın ya ne alaka hard gamerla adamlar kendi çaplarında server acmıslar gayette hos olmus yani sen tutmus hardgamerla bi alaka buluyon
*! töbe töbe *[hline]

Admin veya staff ın üst kurullarından biri hg de craft tı ..
tamam mı bi$i bilmeden töbe töbe yorumlarını yapma ..[hline][b]Bizimle Uğraşmak..
[G]üven
[Ö]zveri
[T]ecrübe ister..
Sosyal ağlarda paylaş

Şu yanlışı bir düzeltelim. Abenger olayda ulu hanla yanlış anladığınız yerler var hemen önyargılı olmayalım. Adamlar çalmadı bizim Oxygen ( Namıdeğer Light Erkek Sir Playa) vermiş adamlara içeriği.. Adamlara çamur atmayalım yani ne oluyorsa kendi içinizden oluyor. Yani çalma malma olayı yok sadece Oxygenden rica edilmiş sanırım oda vermiş aradaki olayları bilmiyorum ama KESINLIKLE çalma yok olayda..[hline]MYRA-KuL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CyberLegends, 10 Haziran 2002 14:51 tarihinde demiş ki:
bizim Oxygen ( Namıdeğer Light Erkek Sir Playa) vermiş adamlara içeriği.. ne oluyorsa kendi içinizden oluyor. Yani çalma malma olayı yok sadece Oxygenden rica edilmiş sanırım oda vermiş aradaki olayları bilmiyorum ama KESINLIKLE çalma yok olayda..[hline]MYRA-KuL

Kulaklarıma inanamıyorum yoksa gözlerime mi? Yuh artık nediyim ben bu adama bilmemki. Staffi çöp etti adam. :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Şu yanlışı bir düzeltelim. Abenger olayda ulu hanla yanlış anladığınız yerler var hemen önyargılı olmayalım. Adamlar çalmadı bizim Oxygen ( Namıdeğer Light Erkek Sir Playa) vermiş adamlara içeriği.. Adamlara çamur atmayalım yani ne oluyorsa kendi içinizden oluyor. Yani çalma malma olayı yok sadece Oxygenden rica edilmiş sanırım oda vermiş aradaki olayları bilmiyorum ama KESINLIKLE çalma yok olayda..[hline]MYRA-KuL

shard gercekten oynanabiLmek icin yeterLi imkanLara sahip. hatta turkiyede vasat'In uzerinde oLarak degerLendirdigim tek shard. yaLnIz..

hangi oLayLarda KESINLIKLE caLma var peki? bunu da acIkLayabiLirmisiniz?[hline]laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight84, 09 Haziran 2002 17:17 tarihinde demiş ki:
ba$arılar değil
çünki hg oyuncularından oluşmuş bir staff ın hg ile aynı account ların girilmesi takdirde hacklenmesi söz konusu olan bir server dü$ünemiyorum sakın hg den gelenler aynı accountlarını kullanmasınlar.. Bakıyorlar çünki..[hline][b]Bizimle Uğraşmak..
[G]üven
[Ö]zveri
[T]ecrübe ister..

O olayın bizimle alakalı olmadığı kanıtlandı sen hala HG diyosun onun Lostmyth staffıyla alakası yok...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laroux, 11 Haziran 2002 13:34 tarihinde demiş ki:
said:

shard gercekten oynanabiLmek icin yeterLi imkanLara sahip. hatta turkiyede vasat'In uzerinde oLarak degerLendirdigim tek shard. yaLnIz..

hangi oLayLarda KESINLIKLE caLma var peki? bunu da acIkLayabiLirmisiniz?[hline]laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F

Laroux o çalma olayı serverdaki script veya diğer dosylar için söylenmiş birşey değildir. Sadece Web sitelerindeki kullanılan bilgiler saygıdeğer arkadaşım Ulu Han ın yazdığı yazılardır ve bunları o sayfada görünce kopyalayıp kullandıklarını sanmıştık fakat olay öyle değil bunu yapan bizim (benim eski) admin Oxygen miş. Başkalarının haklarını kolayca hiçe sayıp ait olduğu kişiye bile sormadan pazarlaması veya vermesi bize yanlış gelmişti. işte bunda KESINLIKLE çalma yoktur.[hline]MYRA-KuL
Sosyal ağlarda paylaş

aslında freeshardlara vede staff üyelerine çok fazla saldırıyor diye eleştirirdim larouxu ancak bugün beni ezmeye çalışan kendinin orda staffda olmasının nedeni ben ve benim gibi dier playerlerin rahat oyun oynamak olduğunuunutup orda egolarını tatmin ediyorlar ve bunları yüslerine vuruncada banlamak gibi komik bir kaçışın arkasına saklanıyuorlar.

[Bu mesaj -Wissy tarafından 11 Haziran 2002 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bazi Playerlarda Server i göçertip duruyor bu arada sorunu da şu.Playerlar haddinden fazla komut kullanıyorlar ayrıca bende şahsen denedim server kapandi açıldı.Şuda var çok fazla item,Dialog ve birbirine çok yakın hatali design edilmiş itemler.Bu ilerde sorunlara yol açar.
Son olarak taglarla,flagglerle haddinden fazla oynanmış aman dikkat derim Staff a.
Bu arda Dün bu shard in jailindeydim.Atmosfer Koklamanin en iy yontemi Jaildir. Orada GM lerin ne kadar kaliteli oldugunu gordum.Bize B*k atan Bizim eski playerlarin o server da 3-5 gün bizim server da yaptiklarini yapmasini istiyorum bakalim ne oluyor.GM degil adamlar Cellat.Bende staff a Playerlara Kizarim ama en az 15 dakika dinledikten sonra!Demekki yüz veremeyeceksin dün Jailde GM e sen ne biçim GM sin dendi "O biçim" dedi Goril GM ....Küfürleşmeler zaten diz boyu Goril şeklinde dolaşan GM in cevaplari,Jaildakileri stone etmeler,Aşşalamalar ve hiç ama hiç adam yerine koymamalari.Umarin Bu yazilardan sonra gerçek yüzlerini en azindan Jailde Gostermezler dileğiyle.İlk günden Bari belli etmeyin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...