dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 avuçlarımda açan çiçekler gibisin başat duygulu coşkun. Ve gözlerin; Bir içim su gibi kana kana içtiğim Ah ayna yüzlü sevgilim Bırak ağlayalım bir merdiven boşluğunda Boyası kalkmış bir tavanın altında Gel hıçkırarak sevişelim Avuçları çiçek kokan sevgilim Düşlerim; Sade, bir bina uzakta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 keşke daha uzun olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bu hissi verebilmek cok güzel. gururlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 güzel gidiyoduu daha uzun olsaydı keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Kısa olması ve duygularını şahlandırırken bitmesini sevdim ben esas; sonu gelmeyen bir sevişme gibi sıkıntılı olmuş. Çok beğendim, eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 güzelmiş hıçkırarak sevişmek çok ilginç üzüntü ve sevişmek. hoş, rahatlatıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 güzel. uzun da olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar