Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unarmed Denen meret

Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

said:
Popeye, 06 October 2003 06:42 tarihinde demiş ki:
unarmed için CL 0 veya 1 bişeyle group olun daha fazla xp alınıyo

yada once pistolu gelistirip orta guçteki yaratıklara bleed çekip hp azalınca dalmakta guzel ( novice pistoleersan iki bleed cekersin dahada kolay olur işin )

he bide grupla buyuk avları tavsiye etmem unarmed için
ben mono chrysaor ve bi iki kişi daha unarmed denemişti grupla ıı h xp gelmiyo bi turlu dogru duzgun
( yani ben 5 flewtten 550 xp alıyodum ama grupla takıldıgımda koskoca fambaadan 400 falan alıyodum o da sırf berserkle takılırsam )

yada biz şanssızdık :)

[Bu mesaj Popeye tarafından 06 October 2003 06:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vibroknuckles aliosun iyi kalite bisey, hizina bak, ben 1.7 kullanmistim cok iyi sonuc verdi. teras kasi novice olmadigin icin silahin performansi elbette dusuk ama onemli degil, verdigin damage 5-10 falan oluyo ama berserk'le beraber deli gibi hizli vurdugun icin super xp geliyo. yaninda bi petle calisirsan verdigin dmg'in az olmasi da cok onemli olmaz.[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sLog, 06 October 2003 20:27 tarihinde demiş ki:
2 kişi ve 1 pet ile tortur avlayın... feci oluo:P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!!

baz iyidir baz[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

once kendıne %60 lık kınetık koruması olan bır chıtın armor alacan sona hoppa dathomıre, gruba gır yada saglam bı pet tası yanında, dal bazlara adam gıbı basında oturur kasarsan gecede 600-700k xp yaparsın tuskenı bosver, orası eskıden ıyıydı patchden sonra orada kasmaya deymez dathomır hala bakır.
Sosyal ağlarda paylaş

tka olmadan once gecede 50k almak iyi bir basari

tka olupta power 4 e geldikten sonra gecede 1 milyon iyi bir basari :) (ayni zamanda saglam 1 medic te varsa)

grup ettiin kisilerle anlas lairleri hemen ucurmasinlar 3 4 dk kamp kurup beklesinler sende bu arada bos olan laire vur 2k filan xp gelir..

saglam 1 armor sart, hizli knuckler ve berzerk kullan, 1 tane medic olursa gruğpta seni surekli heal edicek daha rahat olur olmadi kendini armor ile savas sirasinda surekli heal edebilecek 1 duruma gel

hem ilerde cok isine yaricak bu unarmed toughness flame t ile ates ettikten sonra arada 15 saniye dayak yerken unarmed a gec ki fazla damage yemiyesein :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...