Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 unarmed i kisa yoldan kasmayi bilen warsa Allah rizasi icin haber versin Unarmed IV 30k xp kaldi oyundan sogudum. Commando nun unarmed ile ne isi war deli olucam ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 dathomir de gruplaara girersen çok çabuk yaparsin[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: Popeye, 06 October 2003 06:42 tarihinde demiş ki: unarmed için CL 0 veya 1 bişeyle group olun daha fazla xp alınıyo yada once pistolu gelistirip orta guçteki yaratıklara bleed çekip hp azalınca dalmakta guzel ( novice pistoleersan iki bleed cekersin dahada kolay olur işin ) he bide grupla buyuk avları tavsiye etmem unarmed için ben mono chrysaor ve bi iki kişi daha unarmed denemişti grupla ıı h xp gelmiyo bi turlu dogru duzgun ( yani ben 5 flewtten 550 xp alıyodum ama grupla takıldıgımda koskoca fambaadan 400 falan alıyodum o da sırf berserkle takılırsam ) yada biz şanssızdık :) [Bu mesaj Popeye tarafından 06 October 2003 06:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 grupla baz nitchlerde gecede 300-400k xp aliyodum.[hline]Eclipse'deyim, nick Osci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 tusken fortta gördüğüm playerlarin %99u unarmed veya melee.bi dene istersen[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 vibroknuckles aliosun iyi kalite bisey, hizina bak, ben 1.7 kullanmistim cok iyi sonuc verdi. teras kasi novice olmadigin icin silahin performansi elbette dusuk ama onemli degil, verdigin damage 5-10 falan oluyo ama berserk'le beraber deli gibi hizli vurdugun icin super xp geliyo. yaninda bi petle calisirsan verdigin dmg'in az olmasi da cok onemli olmaz.[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 2 kişi ve 1 pet ile tortur avlayın... feci oluo:P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: sLog, 06 October 2003 20:27 tarihinde demiş ki: 2 kişi ve 1 pet ile tortur avlayın... feci oluo:P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! baz iyidir baz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Dikkat et baz yemesin seni armor giymeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 once kendıne %60 lık kınetık koruması olan bır chıtın armor alacan sona hoppa dathomıre, gruba gır yada saglam bı pet tası yanında, dal bazlara adam gıbı basında oturur kasarsan gecede 600-700k xp yaparsın tuskenı bosver, orası eskıden ıyıydı patchden sonra orada kasmaya deymez dathomır hala bakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 tka olmadan once gecede 50k almak iyi bir basari tka olupta power 4 e geldikten sonra gecede 1 milyon iyi bir basari :) (ayni zamanda saglam 1 medic te varsa) grup ettiin kisilerle anlas lairleri hemen ucurmasinlar 3 4 dk kamp kurup beklesinler sende bu arada bos olan laire vur 2k filan xp gelir.. saglam 1 armor sart, hizli knuckler ve berzerk kullan, 1 tane medic olursa gruğpta seni surekli heal edicek daha rahat olur olmadi kendini armor ile savas sirasinda surekli heal edebilecek 1 duruma gel hem ilerde cok isine yaricak bu unarmed toughness flame t ile ates ettikten sonra arada 15 saniye dayak yerken unarmed a gec ki fazla damage yemiyesein :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar