Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unarmed Denen meret

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 06 October 2003 06:42 tarihinde demiş ki:
unarmed için CL 0 veya 1 bişeyle group olun daha fazla xp alınıyo

yada once pistolu gelistirip orta guçteki yaratıklara bleed çekip hp azalınca dalmakta guzel ( novice pistoleersan iki bleed cekersin dahada kolay olur işin )

he bide grupla buyuk avları tavsiye etmem unarmed için
ben mono chrysaor ve bi iki kişi daha unarmed denemişti grupla ıı h xp gelmiyo bi turlu dogru duzgun
( yani ben 5 flewtten 550 xp alıyodum ama grupla takıldıgımda koskoca fambaadan 400 falan alıyodum o da sırf berserkle takılırsam )

yada biz şanssızdık :)

[Bu mesaj Popeye tarafından 06 October 2003 06:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vibroknuckles aliosun iyi kalite bisey, hizina bak, ben 1.7 kullanmistim cok iyi sonuc verdi. teras kasi novice olmadigin icin silahin performansi elbette dusuk ama onemli degil, verdigin damage 5-10 falan oluyo ama berserk'le beraber deli gibi hizli vurdugun icin super xp geliyo. yaninda bi petle calisirsan verdigin dmg'in az olmasi da cok onemli olmaz.[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts...
Mesaj tarihi:
once kendıne %60 lık kınetık koruması olan bır chıtın armor alacan sona hoppa dathomıre, gruba gır yada saglam bı pet tası yanında, dal bazlara adam gıbı basında oturur kasarsan gecede 600-700k xp yaparsın tuskenı bosver, orası eskıden ıyıydı patchden sonra orada kasmaya deymez dathomır hala bakır.
Mesaj tarihi:
tka olmadan once gecede 50k almak iyi bir basari

tka olupta power 4 e geldikten sonra gecede 1 milyon iyi bir basari :) (ayni zamanda saglam 1 medic te varsa)

grup ettiin kisilerle anlas lairleri hemen ucurmasinlar 3 4 dk kamp kurup beklesinler sende bu arada bos olan laire vur 2k filan xp gelir..

saglam 1 armor sart, hizli knuckler ve berzerk kullan, 1 tane medic olursa gruğpta seni surekli heal edicek daha rahat olur olmadi kendini armor ile savas sirasinda surekli heal edebilecek 1 duruma gel

hem ilerde cok isine yaricak bu unarmed toughness flame t ile ates ettikten sonra arada 15 saniye dayak yerken unarmed a gec ki fazla damage yemiyesein :)
  • Yeni Oluştur...