Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 yeni basladık arkadaslar,bi hevesle..bıraktık 70 charları. varsa yeni baslayanınız guildde kurduk bekleriz. solidsnaqe,nonserviam oyunda görüsürüz:) [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 23:41 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 horde side :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 kaç kişisiniz :D yarın sabah akabilirim feci baydım bende sadece pvp yapıyorum zaten(trade cıkardım maın charı o kadar yanı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 dün kurduk ya :) aynen bizde feci baydık o yüzden yeniden baslayalım dedik.10 kisi falanız :P [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 02:36 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ben oynuyorum dragonmaw da Daggerdance lvl 22 undead rogue Bu arada patidende DarkElite guildi bulunmakta dragonmawda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 oyunda cok yanlızlık cekıyorum varsa patiler dragonmawda tanısalım kaynasalım lvl 31 olabıldım ben anca daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 arkadaslarım biz auchindoun da basladık zaten gelsenize oraya yol yakınken biz daha yuksek lvl ız zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 valla herkes auchondiun'da başlamış, bi pati toplaşması olacaksa ben de tatilden dönünce burda bi char kasabilirim, horde şartıyla tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yokmu dragonmaw cı horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar