Nomak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Merhaba karakterimi istek sıramla Ally- warrior - rogue yada druid ile takas etmek istiyorum.Yanlız acil bir reroll. Karakterimde %280 mount vardır.. kodo hariç butun pvp reward binekleri ve racial bineği vardır... JC/TAILOR guzel jc recipleri vardır, netherdrake in progress trough to revered. 2 yer hariç heryere revered.Butun banka slotları açıkttır, outland questi kalmamıştır.Karazhan attuned etc Karakterin ilk şahısdan sahibi benim. Pve gearı ile 1180+ frost dmg, pvp gearıda oldukça iyidir 9.4 hp 125+resillience 1 adet mercillies ve 1 adet general içermektedir pve ve pvp gearları epic geardır. Baya emek verilmiştir anlayan bir insanla takas istiyorum açıkcası tek eksisi 1 ay daha migrate kapalıdır.Karakter için daha fazla bilgi için ö.m atabilisiniz. p.s: Ek olarak cazip bir teklif gelirse satmayıda düşünebilirim. p.s2: Lanet Topic Başlığı Mage olucak bir mod arkadaş düzeltirse sevinirim ^_^ [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 18:08 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Armory linkini verebilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 -Traded- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar