Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Abi yani o su taktiği işe yaramaz mı :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Hmm. Mikrop bulman lazim bi yerden.. Aslinda sadece iyi rol kesmekte ise yarayabilir.[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Şimdi ben babamın bardagından su içtim hasta oda biraz sanırım oradan biraz mikrop aldım bogazım agrıyor birazda kütür kütür öksürüyorum şimdi su taktiği yapsam ii olurmu?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Hmm kosullar fena diil. Belki olabilir. Denemekten zarar gelmez.[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Hmm oke olmassa gitsem bile dışarda birazcık üşümeye çalışırım yani şimdi su taktiği yapsam ii olucak galiba ne kadar zayıf tutar?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Zayif tutmaktan kastin ne bilmiyorum ama kirginlik yapabilir biraz. ÜStüne bide kralindan rol kestin mi tamam.[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Hmm anladım ama pek bir işe yaramadı terledim battaniye altına girip sonra buz gibi 1,5 bardak su içtim ama pek birşey olmadı pof... Yarın için daha önemli başka ne yapabilirim :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Daha fazla gelmiyo valla artik aklima.[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Hmm şimdi diyelim suyuda falan içtik... Başka ne yapabiliriz yani suyu içtim fark etti boğazım yani ağrıdı ateş falan tık yok acaba diyorum su içsem üstüne tebeşir tozu ha bu arada suyu biraz grip babmın bardagından içtim ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Valla ise yarar gibi geliyor..[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Hmm mikrop nereden alabilirizki? ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Öne çıkan mesajlar