Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Zor tabiki ama bana görede ünv ye girince rahatlayacam gibime geliyor ne bileyim lise nasıldı sizce :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 biri denesin şu tebeşir tozunu (benim dışımda) .Eğer ölmezse biz de kullanırız. İtinayla cenaze töreni hazırlanır![hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Ben denemiştim sabahta herhalde etkisi geçti hmm ne kadar sürer ne kadarda olur bilen varmı :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ben bilmiyorum ama eğer işe yararsa mutlaka bildir! ya bu topice yaz yada yeni konuya[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Buraya yazarım google da arıyım bi ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Aslında o yöntem daha çok okuldeyken kullanır. ''Örtmenim örtmenim örtmenim benim ateşim çıktı'' cılinie gidebilirmiyim dersin. Gidersin orda ilaçlarnda hastalıklardan hiç bişey anlamayan bir kadın/erkek sana şekerli su içirir(aspirin harcamak istemediği için) ateşin geçmez ve even gidersin. Belirlediğin vakitten en az 2 saat önce yapman gerekir[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 tebeşir tozu kan damarlarını mı ne tıkıyor biraz, o yüzden kan dolaşımın yavaşlıo, ateşin çıkıyor vs. böyle birşey sölemişti bi hoca, ölme ihtimali olan birşey galiba söyliyimde[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 *korkar ve endişelenir.*[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ardeth biliyor gibi baksana!! Denedin mi??[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 abi en kısa yöntem al 3 tane fitili tamam kesin hasta olursun ama bak alışma yoksa kötü olur :P[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yok ya fitille uraşılmaz TOZLARIMI İSTİYORUM BEN!!! *beyaz tebeşir paketinin yanında duran şarbon paketine eli uzanır* *allahtan şarbonla karıştırmadım diye mutludr* *içer*[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Fazla içmeyin kimyasal :) Ben içmedim bi arkadaşım ilk okulda denemişti ordan hatırlarım yani yaşıyomu öldümü bilmiyorum eheh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 kimyasal? bu lafı başka yönlere çekebiliriz ex felan[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Annem babam abim eczacı sanırım onlardan biri söylemişti bana[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 kimyasal lafını genellikle kayıp gençlik kullanırda clubberlar felan[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Valla alakam olmaz benim clubber mlubber. Bi okuldaki frp klübüne üyeyim okadar eheh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ehuheuh kayıp olmayan gençlik :P[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 sinir olurum zaten şu "kayıp gençliğe" yarıldım bariz falan saçma sapan laflar.Hayır yani ne sanıyolar büyüdüklerini ifade midir nedir anlamıyorum. *kusar...* *şarbon içtiğinin farkında olmadan mutluca yarın okula gitmeyeceğini düşünür* yarın okula gitmiyorum bu arada heyooo yaşasın hamti_damti!!!! ardeth anlat nedir zarar verir mi[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Ben kezzap bile içerim Mhahahaah[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 tsppppphhhhhahahahah (haklı olarak ne biçim gülüş diceksiniz= kendini tutamayıp sonunda patlama gülüşü.Herkese tavsiye ederim)[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ok yrn deniyorum okuldan erken çıkmak istiyorum :) ölmnem değilmi?[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 abi dene sen.İşe yararsa bildir pls![hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Bu miğdenizi bulandırmaya yeter işallah Tebeşir; çok az pekişmiş, ince taneli, ve kolayca parçalanarak iz bırakan kireçli bir kayaçtır. Bilşiminde %1-2 oranında kil birazda silis vardır. Az derin yerlerin çökeltisidir. Çok sayıda mikrosbik su yosunu, planktonik delikler, bentik organizmalar (yosun hayvanları yumuşakçalar) içerir.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 misss[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: Demon_of_Hell, 26 Şubat 2003 22:57 tarihinde demiş ki: abi en kısa yöntem al 3 tane fitili tamam kesin hasta olursun ama bak alışma yoksa kötü olur :P[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Anlamadım ne dedin :-? Denedi tebeşir tozunu ancak kimse gelip bakmadı ateşime hmm pek etkili olmuyor sanırım yine denerim bugun :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Öne çıkan mesajlar