Ezmode Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Starting patch session... Transferring patch information Downloading patch uoml_win32_6-0-1-5.rtp( 229641 bytes ) Downloading patch uoml_win32_6-0-1-5.pat( 11 bytes ) Applying patch patchuoml_win32_6-0-1-5.rtp Error applying patch Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Check http://www.uo.com/ for help on resolving patching issues. Click OK to play the game or Cancel to abort. 1.bu lanet hatayı çözemedm bi türlü aptıysam olmadı yüklü ama apply edemiyor neden acaba?? 2. dün oyuan girebiliordum bugun ise razora tıklıyorum Unable to launch the sclient specified. (error:unkown_error) TwoD: "-null" adlı hatayı alıyorum neden? 3. hala thief olayını anlıyamadm herşeyim yeterli olduğu halde thief guildmasterin yanına gidiyorum ama napmam gerekli bi açıklama yaparmısınız? ytabi bu 3. yü yapmam içn ilk oyuna girebilmem gerek tekrar şmdiden teşekkrler! [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 12:49 tarihinde, Ezmode tarafından güncellenmiştir ]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bir arkadaşıma da oldu aynısı oyunu silip direk Program FilesUltima Online diye kurunca düzeldi (sonunda 2d 3d bilmemne olmayacak)
Ezmode Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 E:EA GamesUltima Online Mondain's Legacy die yüklü ?
Öne çıkan mesajlar