senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bende mi çalıssam diyecemde, çalıssam şimdiye kadar çalışırdım heralde. biz eşşek geldik eşşek gidecez walla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: senko üye § 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:17 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- sen salla tobb'u bis alalim seni ieu'ya :D ağzını öpeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: ayda tübitak 400 tobb 300 ev yardımı 250 aileden gelen 600 yurtkurdan 150 toplayalım ne etti? 1milyar 700 bi de ankarada kalınca araba ev yardımı denen şey ne bilmiyorum; ama aynı anda hem yurtkur hem tübitak olmayabilir tahminimce. hatta bir ileri noktasında tobb oldugu için diğerleri olmayabilir falan; bilemiyorum. ayrıca, tercih konusunda da şunu söyleyeceğim. boğaziçi tarihi "tarihte ne yaparım ki ben" diye kafasından eleyen bir insan (ki boğaziçinde kişisel gelişim, sosyal beceri konusunda tavan yapabilirsin) tobb tarih yazıyorsa harbi bravo derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yalnız o ev yardımı güzel bişiymiş. ama genelde tabii ki de öyle 3-4 bursu aynı anda almak pek imkanlı deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 herşeyi para için yapıyorum ben :( yurtkur ve tübitak birlikte olmuyormuş yurtkur karşıklı zatn 150yi çıkarmak lazım tübitak mektup yolladı eve o kesin ben diyorum ki bu paralarla ben kendimi zaten geliştiririm arjantinde kafelerde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bir şey demiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ayıp:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 o paralar ne öyle ya :( burslu mu giriyosun tobb a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar