Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO Uyelik Kosullari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uyelik kosullarinda degisilige gidiyoruz. Bugun 50'den fazla hesaba ban geldi, fake accountlar yuzunden..

Uye olmak isteyen arkadaslariniz varsa uye olabilir, hesap acabilir. Daha sonra paticikden hesap alarak bunlari iliskilendirebilir. Yani bu andan itibaren herkes gelebilir.. Zaten dedigim gibi fake accountlari biz takip ediyoruz, ve islem yapiyoruz, haberiniz olsun..
Mesaj tarihi:
Accountuma giremiyorum..

Oynadığım 1 karakter vardı oda '' Elonia Wiabolih'' ban diyor anlamadım neyin ne olduğunda.. ondan öncede ilk gün başka accountta combat açmıştım ama oynayamadıpım için ( ilk kez runuo oynuyorum, bu accounta geçip bs/miner oynadım ) ne oldu anlamış değilim niye ban yedimki ben şimdi ?

not : hatta diğer accounttan açtığım karakterin adı bile yanılmıyorsam ''test'' olması lazım.. Çok saçma yaptığınız..

[ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 13:08 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bnde banlanmşm ? 1 gp bile almadm fake bir acc dan ?

[ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 13:05 tarihinde, Ezmode tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 13:05 tarihinde, Ezmode tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
10-4 hesabi olanlar gitti, ana hesaplarinizi bu seferlik aktif edecegiz, bir daha uyalim buna lutfen. 5 hesap acsaniz 25 k ile oyuna baslamis oluyorsunuz. Bu da haksizlik yaratiyor...
Mesaj tarihi:
kuralları okumuyor musunuz? bana kaç kişi geldi ben böyle böyle ikinci bir acc almıştım da haberim yoktu diye. ben de diğer hesaplarını sildim olay kapandı. ayrıca 2 hesabınız olsa banlanmazdı zaten.
Mesaj tarihi:
bnce doğru bi uygulama boşu boşuna herkes 20 tane acc açıo sçma oluyo. acc içn bi site falan yaparsanzda güzel olablr. yada mail ile açılırsa accountlar. pati acc name ini istersnz fln.
Mesaj tarihi:
bu degisen uyelık kosulları fake hesabı nasıl önleyebilecek?

fake hesap iddiasıyla yargılanan birisi 'patide hesap acacagım hedenin arkadasıyım' dediginde yetkililer ne diyebilecek?

biz bize oynayacagız,eglenecegiz dedik bu degisen uyelık kosullarıyla dısarıdan surusuyle insan gelecek.

bu sekilde 72 tane hesap acıp patidede 72 tane hesap alarak durumu legallestirebilir isteyen birisi.
  • Yeni Oluştur...