Excane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Merhaba arkadaşlar,yavaş yavaş gladiator seti toplamaya başladım. Şu an engineerim ama hiç bir ozelligini kullanmıyorum diyebilirim(360).Ve BS ile değiştirmeyi düşünüyorum. Görebildigim kadarıyla Enchantlarda str gider isem crit rateim axe ile 37 38 civarı oluyor.Mace veya sw kullanırsam ise 32 33 civarı. Arada cok fark olmadıgını dusunmeye basladım.Acaba mace ve swnin proc rateleri nasıl.Sizce hangisini kullanmak mantıklı.Çünkü ona göre Bs skilimi geliştirmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 walla bs weaponlarından pvp de en etkilisi mace şimdi mace stun + deep thunder (t2 bs mace i ) ın kendinden stun prock baya etkili oluyor ve bs silahları arasında hızı 3.80 olan bitek mace var weapon dmg ı da haliyle en yuksek onun deep thunderdan gayet memnunun pvp de ama axe yaparsan pve dps olarak güzel sword böle ortada kalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 armory yaz bari ona göre bişey diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konunun armoryle ilgisi ne onu anlıyamadım ben.Sorum açık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 3.8 hızlı mace'in talent proc şansı 11%, kendi procu nasıl bilmiyorum ama. eğer pve ypamayı düşünüyorsan 2h olarka, axe git, sırf pvp diyosan mace daha iyi. yine de benim gibi crit manyağı isen her şekilde axe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Axe olarak Gorehowl elde edilmesi kolay bi axe,Arena rewardı olanı da pek zor değil.Bende de eskiden beri axe hastalıgı var bunu değiştirsemmi diye düşündüm :) Bi ara UF ile milleti warriorlar ordan oraya ziplatiyorlardı onun gibiyse bu da pvpde gerçekten etkilidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 arena da en etkilisi mace. baya procluyo ve guzel dps & stats var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar