Salieri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 1)foto makinem çektiği videoları .MOV olarak keydedio..bilgisayara geçirince de izleyemiorum ne yapmam lazım? 2)markası kodak cx6200 nasıl bi makine görüşlerinizi merak ettim.. 3)içinden çıkan cd yi yüklerken xp bir hata veriyo ve kapanıyor..bir fikriniz var mı?? teşkürler efenim :)
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 .mov dosyalarını izlemek için quick time player veyahutta herhangi bir alternatifine ihtiyacın var diğer soruların hakkında bilgi sahibi değilim.
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 teşekkür ederim her ikinizede başka fikirleri olanlar varsa yazsınlar lütfen..
Öne çıkan mesajlar