Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runuo oynarken sphere tadı almak

Apache

Öne çıkan mesajlar

Kesinlikle tame sisteminin değiştirilmesi yanlış olmuş, zaten tamerların kopmasını engelleyen sistem çok var. Tamer PvP de çok etkisiz. PvM hakkını da elinden aldığınız zaman orada biter işte tamerların işi. Mare kasmaya grup toplandığınıda hiç bir RunUO serverında duymadım yani. Öergh.
Sosyal ağlarda paylaş

ben nightmarelerimi wwlerimi vs. tek basima tameliyodum, atlantic yil bilmemkac.

simdi iki tarafin da endiseleri var, iki tarafinda hakli oldugu konular var.

oncelikle apache, 1 gunde tamingi moonglow zooda kastiysan ayip etmissin. degilse helal olsun.

ikinci konu, slot olayi eskiden bildiginiz 3 dragon 1 nm 2 ww tamerlari degistirdi, karsiliginda bonded olan hayvanlarla guclendi tamerlar. hayvanlarin skilleri de belli seviyelere gelmekte. yani 3 nm tameledim 10 dkda stablea attim demek gereksiz.

ama tamamen de gereksiz degil, hayvanlarin skilleri resistleri vs degisken statlari da. bunun icin 10 saatte bir gelen spawnlardan cikana mahkum olmak yerine, bulabildiginin en iyisini tameler, bonda birakir bir hafta gelistirir kullanir. bu yapilan tamerlara nerf tam anlamiyla.

sebebi tamingi 1 gunde kasip warrior mage charlara 1 hafta bondeda birakip sonra o binegi kullanma ihtimali olabilir.

boyle bir endise varsa acik acik soylenmeli.

sonuc olarak, kisitli slot varken hem stableda hem binek ve yanci kombinasyonlarinda boyle bir kisitlama sacma. adam 5 dkda 1 nm tamelese, 5-6 taneden sonrasini napacak? bir soru cumlesi var alternatif iceren anlamissinizdir.

spawnlari kastirmayin allah askina, sonra 1 milyona mare satmaya baslayanlar olunca naaptik biz ekonomik bir canavar yarattik demeyin.

ayrica oyunun en guclu kombinasyonlarindan biri rune beetle + nightmare'dir o da zaten yok su an. oyle olsa bile tamerlar sivil halka tehdit teskil etmemekte. kendi hallerinde takilan adamlar iste.

ha para kasar dengeleri bozar diyecekseniz, nedanko inscriptionla pat diye dikti evi vendoru acti su an voleyi vuruyodur. inscriptionda acip karakteri 120 int ile 2k sermaye koy macrola, 1 hafta sonra 1 milyon yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

hiryusuz ve delanın dediği gibi nm+rune beetle kombosuz tamer olmaz. :)

gerçi serverın durumunu yapısını kaç kişi oynuyor filan bilmiyorum, zıplayıp atlamim en iyisi. :)

ha aklıma geldi birde kitsune olmadan olmaz, bunları koymayacak mısınız ?

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 17:36 tarihinde, Apex tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oncelikle apache, 1 gunde tamingi moonglow zooda kastiysan ayip etmissin. degilse helal olsun.

tatilde oldugum icin cvp veremedim

moonglow zoo da hayvanlar yok,moblar vardır.yani orada gelistirmedim.teskrs.

petlerimide bonded yaptım zaten.

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 12:08 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...