kek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Hayır skilli arttırmayacaksınız.! bütün skilleriniz 700 olacak hepsi yukarıya bakacan (düşen skil olmayacak yane.) daha sonra 0 skillde camping kasacaksınız. Skill gelmemiş olcak ayrıca statlar (int, dex, str) daha hızlı gelmiş olacak. Bunu bi ismi vardı hatta ama unuttum :D
tunca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ben bişi sorcam mesela yaratıkları deamona falan kestirttik luckumuz etki ediyo mu yine yoksa illa kendimiz mi kesmemiz lazım ?
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 eğer senin summonladığın daemon ise eğer provocation ile başkasına saldırttığın daemon ile ise ... hmm ... etmez sanırım :p
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 kek onun adı skill saw :P camping daha hızlı arttığı için daha hızlı stat alırsınız daha sonra campingi indirip lj çalışırsınız falan Skilli locktaysa olmuyor diye biliyorum
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Benim merak ettiklerim ise: 1-) Exceptional Verite katana kaça gider? 2-) Verite set kaça satılır? Sphereden çıktığımız için burada fiyatları bilemiyorum. Tahminen ne kadardır?
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 silahlarda exceptional olmayan satılmaz zaten genelde, verite olması ise çok mana etmez, hatta bazı silahlarda (armor ignoreli) istenmez bile.
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Peki verite set? Ya da verite katana yaparsam elimde mi kalır? Kalmazsa kaça giderler?
kek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Verite katana %100 elinde kalır. Çünkü katananın armor ignore özelliği var. Yani karşıdaki adamın fiziksel armorunu hiçe sayıp vurma olayı. Verite ise silahın %100 phy attackını dağıtıyor. Bu yüzden verite katana ile vurulan armor ignorenin dmg si daha az olur. Silahlarda verite valorite diye kaliteli ore ayrımı yapmaman lazım. Daha çok verdiği özellliklere bakman gerekir. Mesela dull copper ile yaptığın katana daha iyidir. Çünkü +durability özelliğii katar. Onun yanında blacksmithlerin setleri fazla kullanılmaz. Genelde silah ve kalkan yaparlar. Çünkü bs'de itemleri exc. yapma ihtimali oldukça düşüktür. Hem hammadde bakımından hem de uğraş bakımından yaptıkları set satacağı paraya değmez. NİYE?!? Çünkü piyasada çok daha kolay ve kaliteli olan tailorların setleri var :) Set olarak tailorlar silah ve kalkan olarak da blacksmithler iş görür.
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Yani sadece silah ve kalkan yap diyorsun? Elimde 200 verite ingot var, hepsine heater shield mi yapayım :D
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 normale göre chain ve plate setlerin resistleri yüksek. yani renkli bir armor baya resist verecektir yine. büyü yapmayacak olanlar için plate daha iyi bir seçim gibi.
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ama plate mana regen e eksi yönde etki etmiyormu ? yani mana regen imiz düşmezmi?
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 adam gibi bir silah bir armor bulursam direk insure yani :)
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 [advert] Verite olarak ne isterseniz yaparım, 110 bs 250 verite ingot var :F [/advert]
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 kaça yapıosun mesela bana bi verite katana yapsan kaç kuruşa gelir :)
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 5k ya excep verite katana verim?
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 plate set giyersen meditation etkin yok oluyor o kadar.
theCio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Enhance sistemi nedir ? Ne nasıl yapılır ? kısaca bir açıklarmısınız
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 BS ve tailorlar yapıyor. Loot olarak çıkan itemlara yapıyorsun çünkü onların materyal değeri yok. Örneğin bir katana çıktı 30 luck veriyor. Bir BS bunu gold ile enhance edip başarılı olursa material property bonusu olan +40 luck alır ve item 70 luck olur.
Öne çıkan mesajlar