Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newbie Playerdan Sorular

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayır skilli arttırmayacaksınız.!
bütün skilleriniz 700 olacak hepsi yukarıya bakacan (düşen skil olmayacak yane.) daha sonra 0 skillde camping kasacaksınız. Skill gelmemiş olcak ayrıca statlar (int, dex, str) daha hızlı gelmiş olacak. Bunu bi ismi vardı hatta ama unuttum :D
Mesaj tarihi:
kek onun adı skill saw :P
camping daha hızlı arttığı için daha hızlı stat alırsınız
daha sonra campingi indirip lj çalışırsınız falan
Skilli locktaysa olmuyor diye biliyorum
Mesaj tarihi:
Benim merak ettiklerim ise:

1-) Exceptional Verite katana kaça gider?
2-) Verite set kaça satılır?

Sphereden çıktığımız için burada fiyatları bilemiyorum. Tahminen ne kadardır?
Mesaj tarihi:
Verite katana %100 elinde kalır. Çünkü katananın armor ignore özelliği var. Yani karşıdaki adamın fiziksel armorunu hiçe sayıp vurma olayı. Verite ise silahın %100 phy attackını dağıtıyor. Bu yüzden verite katana ile vurulan armor ignorenin dmg si daha az olur. Silahlarda verite valorite diye kaliteli ore ayrımı yapmaman lazım. Daha çok verdiği özellliklere bakman gerekir. Mesela dull copper ile yaptığın katana daha iyidir. Çünkü +durability özelliğii katar.

Onun yanında blacksmithlerin setleri fazla kullanılmaz. Genelde silah ve kalkan yaparlar. Çünkü bs'de itemleri exc. yapma ihtimali oldukça düşüktür. Hem hammadde bakımından hem de uğraş bakımından yaptıkları set satacağı paraya değmez. NİYE?!? Çünkü piyasada çok daha kolay ve kaliteli olan tailorların setleri var :) Set olarak tailorlar silah ve kalkan olarak da blacksmithler iş görür.
Mesaj tarihi:
normale göre chain ve plate setlerin resistleri yüksek. yani renkli bir armor baya resist verecektir yine. büyü yapmayacak olanlar için plate daha iyi bir seçim gibi.
Mesaj tarihi:
BS ve tailorlar yapıyor. Loot olarak çıkan itemlara yapıyorsun çünkü onların materyal değeri yok.

Örneğin bir katana çıktı 30 luck veriyor. Bir BS bunu gold ile enhance edip başarılı olursa material property bonusu olan +40 luck alır ve item 70 luck olur.
  • Yeni Oluştur...