by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bilgisayarımı her açtığımda başlat çubuğu donmuş şekilde karşıma çıkıyor. Yani başlata tıklayamıyorum hiç bir şekilde. Her seferinde aynı işlemi yapıyorum ctrl + alt + delete yapıp işlemlerden explorer.exe yi kapatıyorum sonra yeni görev diyip yeniden açıyorum düzeliyor.. artık sıkıldım bunu yapmaktan kime sorduysam cevap alamadım yardım edebilir misiniz acaba sorun nerede? iki kere işletim sistemi kurdum yeniden.. yine düzelmedi lütfen yardımlarınızı rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 virus o hatta bir ara piyasadaki callofduty cd lerinde de vardı. anti-virus programı işini çözer gerçi ben spy-bot lada silmiştim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Avast Home Edition yükle hem bedava hemde düzeltiyo şahsen denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 başka olasılık var mı acaba virüsten başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 RAM ve hardisklerine bir bak.Bad sector de sebep olabilir bu tip bir duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 iki olası sebep var bende. Umarım işine yarar.. 1- bazen (bazı) ethernet kartları IP alamazsa veya çok geç alırsa söylediğin şekilde explorer tıkanıyor. 2- Netlimiter kullanıyorsan tcpip.sys dosyanda hata yaratabiliyor uzun süreli kullanım sonunda. o dosya bozulunca da kilitleniyor aynı şekilde, bir kere de o şekilde karşılaşmıştım. tcpip.sys dosyanı bilgisayarını güvenli mod'da açıp windows CDsindeki dosya ile yenilemeyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar