Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 aydır gordüğüm en güzel pvp

Vanthoi

Öne çıkan mesajlar

dün akşam herzamanki gibi dathomir science outpostta takiliodum 1 an bi rebel vs imp catismasi oldu bende son surat bizim overt rebeli i heal ettim tef almak icin adama 1 stim attim daha sonra adam karambolde geberdi elinde rifle vardi ustunde de 1 gurreck :) neyse sora adam sehrin disina dogru kacmaya basladi bende pesine takildim herif burst run acti bende burst actim bu arada ranged attack ta yok bende ondan paldir kuldur adami yakalamaya calisiom. bu arada pence tirmki gurreck ara sira durup beni cizio

bole bi 400m filan kostuk adam vurdukca beni rifle la ( ki bayaği ıska geciodu) ben stim atiom sonunda herif mind shot head shot kullanmaya basladi, aninda 1 tane muon gold ictim (onla beraber willpower 1400 oldu) boyle herifi en az 1km filan kovaladim olmeden herifin ham poolari ziyan oldu special cekmekten yaklassam 1 tokatta alcam ama yaklasamadim
sonunda mind bleed de incap oldum.

super 1 duel du ama adam ch rifleman, nasi kacio :)) bide arada lairler ustunden filan gecio kendine agro edio bisileri onlari petle svurmaya calisio harbiden kameraya cekmelik 1 olaydi...

adam sora ben incap olunca kamp kurdu 1 tane 2 atst graul probot filan cikardi oldurmicem istiosan git diodu ama ayilinca adamin atst direk ucurdu beni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...