Vanthoi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 dün akşam herzamanki gibi dathomir science outpostta takiliodum 1 an bi rebel vs imp catismasi oldu bende son surat bizim overt rebeli i heal ettim tef almak icin adama 1 stim attim daha sonra adam karambolde geberdi elinde rifle vardi ustunde de 1 gurreck :) neyse sora adam sehrin disina dogru kacmaya basladi bende pesine takildim herif burst run acti bende burst actim bu arada ranged attack ta yok bende ondan paldir kuldur adami yakalamaya calisiom. bu arada pence tirmki gurreck ara sira durup beni cizio bole bi 400m filan kostuk adam vurdukca beni rifle la ( ki bayaği ıska geciodu) ben stim atiom sonunda herif mind shot head shot kullanmaya basladi, aninda 1 tane muon gold ictim (onla beraber willpower 1400 oldu) boyle herifi en az 1km filan kovaladim olmeden herifin ham poolari ziyan oldu special cekmekten yaklassam 1 tokatta alcam ama yaklasamadim sonunda mind bleed de incap oldum. super 1 duel du ama adam ch rifleman, nasi kacio :)) bide arada lairler ustunden filan gecio kendine agro edio bisileri onlari petle svurmaya calisio harbiden kameraya cekmelik 1 olaydi... adam sora ben incap olunca kamp kurdu 1 tane 2 atst graul probot filan cikardi oldurmicem istiosan git diodu ama ayilinca adamin atst direk ucurdu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 euheuehuh güzelmiş harbi:P inatçı rebel seni:P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 adami kamp maymunu etmisin cikarmadik pet birakmamis.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar