arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 .add gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: lol ya ne güzel bi de beğenmiyosunuz. geyik oluyo bakın :p bu arada fark ettim ki kimse runuo oynamamış mıdır nedir, stat nasıl arttırılır para nasıl kasılır bilen yok heheServer ikiye ayrılıyor, bard tamer olanlar ve olmayanlar diye eheuh işte runuo gerçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 1 char sınırı yapsaydık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 en son birinin gemisi magincia'da karaya oturmuştu, üstünde 2 kraken 1 tane de sea horse vardı. Bilmiyorum o sea horse tamelenebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 benim gemiydi o ehehe. yok tamelenmiyor sea horse. kraken gelisine vole 127 vurmustuda reslenim diye yanasmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar