medusa748 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Hüznün bile güzeldi gözlerinin parıltısında Yaşlarımı silmeye çalıştığım o mevsim.. Sabahlar ilk kez umut getiriyordu avuçlarıma Sense sessiz,sakin Otururken bir köşede,oyuncağını kaybetmiş bir çocuk gibi.. Bakışlarının sonsuz ışıltısında ısınıyordu üşüyen ellerim Tik takların ürpertici sesinin acı gerçeğiydi sanki Bense tüm mevsimleri bırakıp sana geldim.. Yaprakların sararmasındandır bu sessizlik Denizin soğukluğu, yıldızların yokluğundandır Yine gece yarısı olmuş ey yüreğim dayan Sesli harfler teğet geçmiş sözcüklere Cümleler ise yalnız ve buruk Ağlıyorlar sessiz sessiz,belki de Bir mevsim daha bitiyor böylece.. Yelkenimi unutmuş giderken sığınacağım adalara Alabora oluyor tüm umutlar sonra Mutluluğa bir adım kala başlarken fırtına Genzim suyla dolmuş, çırpınamıyor artık sevda yelleri Sığınacak bir liman ararken rüyalarda Hangi gözler diriltiyordu kalbimin acısını? Ve hangi masallarda uyuyordu yanımda duru sevgiler? Biliyorum, cevabı taşıyan o ıssız dehlizin Duvarları soğuk,aynaları ise kırık.. Yoksa mağrur duruşunun azizliği midir yalnızlık? Ah zavallı ruhum benim Yeni alışmışken düşlerin sevincine.. Bir mevsim daha bitiyor böylece..
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Harika kelimeler bayıldım Hiç bırakma yazmayı
medusa748 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 çok teşekkür ederim.
Öne çıkan mesajlar