zepan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Evet geçenlerde yine yazmıstım karakterim hacklendi die itemler atıldı vs blizzard acc u arştırma yapacakları süre içerisinde donduracagını söylemişti acc um açıldı fakat itemler henüz yok sonra bi msj daha aldım itemler oyun içerisinde verilecekmiş bana prosedür böylemi işlior ? yani benim haricimde bu olayla karşı karşıya kalan arkadaşlara'damı oyun içerisinde verildi itemleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 postayla gelio enchantless ve gemless şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 gnome bi tane gm gelip herşeyi vermişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 arkadasa sadece mor itemlarını vermişti (back-hands-belt superman gibi dolasıyodu etrafta :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 abi ben anlamadım bu işi ne gelen var ne giden ne gm gelio nede mail gelio ben böyel çıplak çıplak nereye kadar ne zamana kadar dolanıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 gm lere sorsana abe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 abi inanırmısın spam liorum resmen ilk gün fazla üstelemedim bekle dediler ama şimdi spam üstüne spam adamlar cevap yazmaya tenezül etmiorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 allahım hala gelmedi itemler yanlız gm den mail gelmiş adam online olman gerekir dior mal bunlar ya ben çalışan bi adamım 7/24 oyun oynamiorum ki nasıl online olcam + online oldugumdadada adamlar seni bilmem su gm ye yönlendiriorum dior hala cevap yok sabah 5 de kalkıorum ve işe gidiorum. 5.30 da geliorum giriorum oyuna gece 1 e kadar bekliorum 1 haftadır delirmek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar