zepan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Evet geçenlerde yine yazmıstım karakterim hacklendi die itemler atıldı vs blizzard acc u arştırma yapacakları süre içerisinde donduracagını söylemişti acc um açıldı fakat itemler henüz yok sonra bi msj daha aldım itemler oyun içerisinde verilecekmiş bana prosedür böylemi işlior ? yani benim haricimde bu olayla karşı karşıya kalan arkadaşlara'damı oyun içerisinde verildi itemleri ?
shippy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 postayla gelio enchantless ve gemless şekilde.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 gnome bi tane gm gelip herşeyi vermişti bana.
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 arkadasa sadece mor itemlarını vermişti (back-hands-belt superman gibi dolasıyodu etrafta :D )
zepan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 abi ben anlamadım bu işi ne gelen var ne giden ne gm gelio nede mail gelio ben böyel çıplak çıplak nereye kadar ne zamana kadar dolanıcam ?
zepan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 abi inanırmısın spam liorum resmen ilk gün fazla üstelemedim bekle dediler ama şimdi spam üstüne spam adamlar cevap yazmaya tenezül etmiorlar
zepan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 allahım hala gelmedi itemler yanlız gm den mail gelmiş adam online olman gerekir dior mal bunlar ya ben çalışan bi adamım 7/24 oyun oynamiorum ki nasıl online olcam + online oldugumdadada adamlar seni bilmem su gm ye yönlendiriorum dior hala cevap yok sabah 5 de kalkıorum ve işe gidiorum. 5.30 da geliorum giriorum oyuna gece 1 e kadar bekliorum 1 haftadır delirmek üzereyim
Öne çıkan mesajlar