Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Friar robe lvl 5 den sonra her 5 lvlda 1 trainera verisoun o sana yenisin veriodu en son lvl 25 deistirdim sonra lvl 30 oldum almadi 35 oldum gene almadi anlamadim acaba 25 den sonra robe deistirme olayi bitio mu friar chari olan bi arkadas aciklarsa sewinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Tmm cok saol orendigim iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bütün classlarda var mı bu özellik? şaşırdım valla[hline]Qal 50 Armsman 7L5 Qalice 42 IceWiz 1L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 scout'ta trainer'ından istedigi kadar arrow alabiliyomu$. xayder soylemi$ti.tabi hangi level'a kadar bilmiyorum. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ha anladım armsmana da traineri en dandik elde kalmış crossbow bolt'larırdan hibe ediyor.[hline]Qal 50 Armsman 7L5 Qalice 42 IceWiz 1L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar