Steel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Bugün gittim bir heves Mustek Bearpaw 1200cs tarayıcı aldım. Dedim bütün fotoğraf arşivimizi dijital ortama aktaralım ama gel gör ki hiç de böyle olmadı durum. Fotoğrafları taratıyorum, oldukça karıncalı, ne olduğu belli olmayan bir şey çıkıyor ortaya. Bu resimleri nasıl netleştireceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim, mesela hangi ayarlarla taratmak iyidir fotoğrafları falan.[hline]Make the sadness go away Come back another day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 http://www.pcadvisor.co.uk/index.cfm?go=hardware.view&product=1120 aldığın tarayıcının teknik özellikleri. ww.serimaj.com/images/rights_managed/color_mngmnt.doc Daha iyi renk için beş adım... İlk bulduğum türkçe kaynak. Umarım işine yararlar.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Teşekkürler , üşenmeyip yazmışsın. İlk verdiğin linkten aldığım ürünün aslında çok da iyi olmadığını öğrendim. İkinci link ise çalışmıyor maalesef.[hline]Make the sadness go away Come back another day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ben sanırım bi 5-6 ay önce CU aldım çok memnunum ancak CS yi de uzun süre kullanmıştım , rakiplerine göre üstün olmasa da baya iyi bir scannerdı senin yazdığın sorunla karşılaşmadım net tarıyordu belkide driverlarda veya alette bir sorun vardır[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 şimdi sana şöyle bi önerim var, o skenlediin resimler resim boyutuna göre taradıın için dev boyutlarda oluyor, onları küçülttükten sonra ve en kaliteli halde jpeg olarak kaydettikten sonra herşey yolunda olucaktır, yinede pixelleşme fazlaysa, üstten az biraz blur at derim o kadar...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ikincide bir w eksik yazmışım pardon. http://www.serimaj.com/images/rights_managed/color_mngmnt.doc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Arcane sen haklıymışsın. Zaten böyle şeyler hep beni bulur. Gider sıfır bir cihaz alırım o da bozuk çıkar. Saatlerce uğraştırdı beni, bütün ayarlarla tek tek oynadım, meğer alette problem varmış. Yardımlarınız için teşekkürlerimi sunarım.[hline]Make the sadness go away Come back another day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar