irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 geldim döndüm. o lanetli bol cinnetli illet öss yılından sonra sizi yine buralarda buldum ya pek mutluyum. olmaya pati gibi diyar bu cihanda!!!!şimdi bu konuyu amacsız bulacak olanlarınız olabilir ama anlatılmıyor ki sevinciim.oyy oyy ben pati çok seviorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 naptın öss de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 idare ediorz gibi buanlar 15 puan artmassa daha da mutlu bir insan olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bende bi sevnçle gelmiştim irincim 1 haft aönce buraya ama hiçbişi eskisi gbi diil görceksin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 yapma ya beni karamsarlaştırma.pati patidir pati iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 sakın çıkma patika yollaraaaa, o dağlara kırlara, o karlı ovayaa yenik düşüyor herşey zamanaaaa biz büyüdük ve kirlendi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 pati bıraktığın gibi değil malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 acaba kaciniz paticik i pepelek iken ultima-tr iken biliyorduda simdiki haline laf ediyor anlamiyorum ne bu yenileri begenmeme olayi ya.. zaten dogal olarak oyle tipler eleniyor aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 össen iyi geçmiştir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ben biliyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hoş geldin ve beni de hoş getirdin kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar