BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: Llama, 06 October 2003 00:47 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 06 October 2003 00:45 tarihinde demiş ki: oluyor abı neden olmasın valla ben ıkı kere actım ıkısıde hal oldu ve benım gercektende zorlandıgım bır konu[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 yok benim olay direk sivrisinek terörüyle ilgili pişmanlık yasası çıkarttım toplara hala tık yok[hline][b]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hıhmm fazla tepişmeyin Lady ler var arada...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 acılın ayrılın beyler yeter bu kadar samımı olmayalım aaa[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: BabacumMostors, 06 October 2003 00:57 tarihinde demiş ki: said: Llama, 06 October 2003 00:47 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 06 October 2003 00:45 tarihinde demiş ki: oluyor abı neden olmasın valla ben ıkı kere actım ıkısıde hal oldu ve benım gercektende zorlandıgım bır konu[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 yok benim olay direk sivrisinek terörüyle ilgili pişmanlık yasası çıkarttım toplara hala tık yok[hline] ben o yasayı çkaralı çok oldu.infaza başladım o da da[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 wrongway>>>wrongway<<<[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hepimizin ortak bi sorunu var: dişiler :-p[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Llama hayırlı olsun canum biz sapız yine ölümüne :)[hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 saol hocam senınde olur bu ısler nasıp,kısmet,patıcık ısı...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 *sarılma sırasında ezilip ölür*[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 *!jediciğin posta gözü kayar* LLama en son kız arkadaşımdan benden ayrıldı ama gerçi benim suçumdu bile bile kızla ilgilenmedim telefonlara bile cevap vermedim kız sonuna kadar haklı ama kız benim yaşadığım şehirde değil gidip gelsem okulu kırmak zorunda kalırdım okul yatardı yani hayatımı değiştiremezdim kendimce doğru olanı yaptım kırdığım kalp için inşallah Allah beni affeder[hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Arthur_HellsFire af edılecek ne durum var gercı acıkca hatuna soyleseymıssın keske valla hatun mılletının betduası bır tuttuma aman allagım yedı ceddın ceker yemın edıyorum o ahı...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bi ara arayıp dilemem lasım Kadın milleti ayrıyetten biz erkekleri hayata bağlayan sebeplerin başını çeker ( istisnalar kaideleri bozmaz ) :) Centilmeniz dimi ? :utaniem: [hline]Do your Best ! [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 06 October 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Bir Jedi gibi öldü :P Evet ben bunaldım siz sarıla durun...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 wrongway>>>wrongway<<<[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hepimizin ortak bi sorunu var: dişiler :-p[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Llama hayırlı olsun canum biz sapız yine ölümüne :)[hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 saol hocam senınde olur bu ısler nasıp,kısmet,patıcık ısı...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 *sarılma sırasında ezilip ölür*[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 *!jediciğin posta gözü kayar* LLama en son kız arkadaşımdan benden ayrıldı ama gerçi benim suçumdu bile bile kızla ilgilenmedim telefonlara bile cevap vermedim kız sonuna kadar haklı ama kız benim yaşadığım şehirde değil gidip gelsem okulu kırmak zorunda kalırdım okul yatardı yani hayatımı değiştiremezdim kendimce doğru olanı yaptım kırdığım kalp için inşallah Allah beni affeder[hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Arthur_HellsFire af edılecek ne durum var gercı acıkca hatuna soyleseymıssın keske valla hatun mılletının betduası bır tuttuma aman allagım yedı ceddın ceker yemın edıyorum o ahı...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bi ara arayıp dilemem lasım Kadın milleti ayrıyetten biz erkekleri hayata bağlayan sebeplerin başını çeker ( istisnalar kaideleri bozmaz ) :) Centilmeniz dimi ? :utaniem: [hline]Do your Best ! [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 06 October 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Bir Jedi gibi öldü :P Evet ben bunaldım siz sarıla durun...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar