Mille Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Yeni köpek aldım ben;rottweiler, fakat kucağıma geldiğinde elimi ısırmak istiyor acaba oyun oynadığını filan mı sanıyor? Ps:ilk kez köepk besliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 kaç aylık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 dişi kaşınıyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 oyun oynadıgını sanmaz köpek. ya oyun oynar ya oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 2.5 aylık daha köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 1 yaşına kadar benimki her zaman ısırdı hehe :p. Ama ısırdı derken sadece ağzına götürüyor sonra da yüzüme bakıyordu. Hayır diyene kadar öylece tutuyordu orda. 2-3 aylıkken daha felaketti tabi sonra yaş ilerledikçe yapmamaya başladı. Ayrıca o dönemde köpeklerin dişleri kaşınır yani gayet normal bence. (bu arada alman kurdu bahsettiğim köpek :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 çok saol dişlerinin kaşındığını biliyorumda acaba ısırmak için mi yapıyo diyodum arada kanatıyo ya it o kafamı bozdu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 her yavru kopek bişileri ısırmak ister.dişleri kaşındıgından olur oynamak istiodur fln.kötü bir niyetleri olmuo ufaklarken kemik al büyük onla oyalansın.elini ısırdıgındada bırak ısırsın bizimkide öyleydi ufakken(husky) [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 01:55 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Diş fırçası verin bir tane gün boyu oynasın. Hem dişlerini onla kaşır yada yukarda dendiği gibi petshop larda falan kemikler var ondan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 valla golden retriever'imiz var şu an evde.. sürekli bi isirma isteği var bunnarda.. HAYIR HAYIR HAYIR diye diye dilimizde tüy bitti. bugünde telefon hatlarını kökten koparmiş.. tam bağlanti noktasini koparmiş ki tüm telefonlar iptal olsun. Senin soruna gelecek olursa direk oyun oynamak istiyor, canının yandığını hissettirip kizmalisin.Bundan sonra en fazla çok yavaş dişini dokundurur . küçüklükten iyi öğretmek lazim.. HAYIR'in yetmediği yerde de gazeteyi rulo yapmani tavsiye ederim. Bizimki son zamanlarda hayiri pek takmiyo niyeyse. şimardi iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 vallaha bizim köpekte gazete taktiğini uygulayayım dedim pişman oldum. daha 3-5 aylıkken yapma diodum kıçına gazeteyle vuruodum sora hayvan gazetelere deli olmaya başladı. nerde rulo halinde gazete bulsa kapıp parçalamak için elinden geleni yapıo. (köpek boxer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 dişi kaşınıyordur , bizimde vardı ayakkabı bırakmadı bahcede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yaramazlık yapınca kıçına yakın bir yerden cimcikleyin :D gazeteye harbiden kıl olurlar dayağı onla yerlerse dişleri için kalın halata benzer apartalar var onlardan alın mama kabıda plastik olmamamlı yavru iken direk kemirirler :D [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:58 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar