Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek sorunsalı?


Mille

Öne çıkan mesajlar

1 yaşına kadar benimki her zaman ısırdı hehe :p. Ama ısırdı derken sadece ağzına götürüyor sonra da yüzüme bakıyordu. Hayır diyene kadar öylece tutuyordu orda. 2-3 aylıkken daha felaketti tabi sonra yaş ilerledikçe yapmamaya başladı. Ayrıca o dönemde köpeklerin dişleri kaşınır yani gayet normal bence. (bu arada alman kurdu bahsettiğim köpek :p)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her yavru kopek bişileri ısırmak ister.dişleri kaşındıgından olur oynamak istiodur fln.kötü bir niyetleri olmuo ufaklarken

kemik al büyük onla oyalansın.elini ısırdıgındada bırak ısırsın

bizimkide öyleydi ufakken(husky)

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 01:55 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla golden retriever'imiz var şu an evde.. sürekli bi isirma isteği var bunnarda.. HAYIR HAYIR HAYIR diye diye dilimizde tüy bitti. bugünde telefon hatlarını kökten koparmiş.. tam bağlanti noktasini koparmiş ki tüm telefonlar iptal olsun.

Senin soruna gelecek olursa direk oyun oynamak istiyor, canının yandığını hissettirip kizmalisin.Bundan sonra en fazla çok yavaş dişini dokundurur . küçüklükten iyi öğretmek lazim.. HAYIR'in yetmediği yerde de gazeteyi rulo yapmani tavsiye ederim. Bizimki son zamanlarda hayiri pek takmiyo niyeyse. şimardi iyicene.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
vallaha bizim köpekte gazete taktiğini uygulayayım dedim pişman oldum. daha 3-5 aylıkken yapma diodum kıçına gazeteyle vuruodum sora hayvan gazetelere deli olmaya başladı. nerde rulo halinde gazete bulsa kapıp parçalamak için elinden geleni yapıo. (köpek boxer)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
yaramazlık yapınca kıçına yakın bir yerden cimcikleyin :D gazeteye harbiden kıl olurlar dayağı onla yerlerse dişleri için kalın halata benzer apartalar var onlardan alın mama kabıda plastik olmamamlı yavru iken direk kemirirler :D

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:58 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...