Clubber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Arkadaşlar bugn ps2 yi açtığımda "Matrix" başlığı altında bi ayarlar ekranı çıktı starta basıp atladım ve daha sora oyunları okumamaya başladı.Dün böle bi sorun yoktu yanlış bişi oldu sanırsam.Chipim Matrix Infinity ama sanırım kapandı chip bozulduğunu sanmıyorum çnki yeni henüz.Nasıl düzeltebilirm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Allah allah benim gördüğüm hiçbir çipli PS2'de öyle özel ekran falan çıkmıyor, benimki dahil. Çipin menüsü genelde dandik çipleri iyi göstermek için olur. İşe yarayan çipler orjinal PS2'ye orjinal oyun takınca olduğu gibi normal başlatıyor oyunu. Aldığın yere götür yapsınlar, yapamazlarsa adam gibi bir çip taktır. İstanbul'daysan direk Doğubank'a git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 saol ama bide bu çipleri çaıp kapama varmış ps başlayınac yanlışlıkla kapatmış olabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bunu da ilk defa duyuyorum. PSOne'ımdaki çipin menüsü vardı ama PS2'de ilk senden duyuyorum menülü çip. Kapatıp açmayı da ilk senden duydum. Nasıl kapatılıp açıldığını öğren de kapatmış mısın bak o zaman?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 işte burdan öğrenmeye çalışıyorum bende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Burada sennle aynı çipi kullanan birini bulma olasılığın düşük. Düşün ben kaç senedir PS2 kullanıyorum ilk de fa öyle birşey duydum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 anladm bakalım belki bulurum Matrix Infinity kullanan biri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ne yaptın tam olarak yazarsan sana yardımcı olabilirim.birde bilip bilmeden konuşup yardım yerine mavra yapmayın matrix infinity dms4prodan sonra en iyi çiptir piyasadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Valla çip dediğin karşına menü çıkarmayacak bildiğin oynayacaksın. 4 senedir takır takır her oyunu oynuyorum. 1 kere sorun çıkarmadı çipim. Markası ne bilmiyorum, sorun çıkartırsa öğrenirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 tmm saol...yalnız asıl durum şöle arkadaşımın bozuk kolunu taktıımızda oldu bu başka türlü o ömenüyü açamıoruz yani komik ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Of dux ne süper çipmiş ya bi bozuk kol takınca saçmalamış ahaha :D Benimkinin markasını modelini öğreneyim de onu al sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 tmm çok ii olur ama şimdi bi dünya para isticekler onun içinde ps bnm diil bide eniştemin sağlam teslim etmek gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 şimdi senin pad bozuk olduğu için şu kombinasyonu yapıyodur.r1+kare+üçgen+x+yuvarlak bu çipin ayar menusunu açar.şimdi normal bir pad al ve aç bana ordaki şeçeneklerdekileri yaz bendeki ile karşılaştıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 şu anda tv dolu içerdeki bi tek salonda çalışıyor ben ayarları sana yarın yazabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yada sen yaz bn yarın ona göre düzelteyim...birde sanırım L1 tuşu chipi kapatıp açıyormuş öle okudum başka bi forumda varmı bir bilgin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 sen yaz yarın akşam gene kafede olurum o zaman bakarız.hallolur kafanı yorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ok çok saol şimdiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 dux verdiğin tuşlara sırasıyla basıyorum ama açamıyorum detaylı olarak anlatabilirmisin rica etsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bnm chipin ayar menüsü üçgen + yuvarlak kombinasyonuyla açılıomuş....aynen yazanları yazıorm... PS2 SCREEN FIX : NTSC PSX SCREEN FIX : ON MC16 PATCH : ON ATAD AUTO PATCH : ON MACROVISION FIX : ON GREEN FIX : ON BOOT MODE : DVDV PAD DETECT TIME : 10 DEFAULT LANGUAGE : ENGLISH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar