berk444 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 authenticating.. dio kalıyo veya unable to connect dio girmio. herkezde war mı bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 patch başlığını okursan daha şık olucak :D world of waitcraft p.s: herkes bekliyor. [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 13:03 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 no panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Nebula gunlerine geri donduk. a : Abi ben servera gıremıyom ne zmn acılcak? b : Item duplemısler ondan geri almak zorunda kaldık a : Yaw kapalı die laf etmioz bari geri almayın gitti yine skiller aman ya. Paramızla rezil oluyoz b : .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 oyundayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ahah... bu oyunlar yüüznden ''fix'' kelimesinden nefret etmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 f. your patience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 OH NOES! login server patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 In the US and Europe, we recently banned several thousand accounts associated with the use of botting programs that fully automate player actions, such as killing and looting monsters. We take these attempts to bypass the rules and standards of the game extremely seriously, and we will continue to aggressively monitor all World of Warcraft realms in order to protect the service and its players from the negative effects of cheating :D yuppiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar