Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Xbox 360 Premium paket.

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Ntsc-J (jap) makine,premium paket, 04/06/2007 tarihinde kadikoyden alindi (adam 1 ay dukkan garantisi verdi bi karta tarih atip kase falan basti onuda gosterebilirim, bide topiclerdede postlar var zaten o tarihlerde aldim falan diye). Firmwareli ve xbox liveden banlanmamis durumda. Isteyene xbox livede dolasirken videosunu cekip gonderirim guvenemeyen olursa. Yaninda 8 tanede oyun veriyorum (tenchu z,call of juarez,gears of war,saints row,blazing angels,winning eleven x,halo 2 (xbox 1 oyunuymus bu ben 360 diye almistim lol) ,forza motorsport 2)
Satma sebebim yenisini alip firmware yapmadan orjinal xbox live ile kullanmak. Acik konusmak gerekirse eger firmware kullaniyorsaniz banlanma sansiniz her zaman var ve ben online oynarken gidip 2000 microsoft points alinca banlanmak istemiyorum o yuzden yeni alet alip orjinal takilmayi dusunuyorum. Ilgilenenler pm atsin lutfen.
Bu arada paket icerikleri:
Konsol, wireless joypad, headset, hdtvler icin component kablosu,20gb hard disk,lan kablosu,guc kablosu.

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 05:38 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...