Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtü Elektrik

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

hemen yazıyorum

bilgisayar elektronik falan istiyosan 3,9 yapman lazım.
makina için 3,5-3,6 falan
kimya müh için yine 3,5 civarı
inşaat için 3,2-3,3 civarı

geri kalanlar zaten elektrikle aynı ya da daha düşük puandır herhalde yazmıyorum onları.

3,4 gibi bir ortalama için tempolu çalışman gerekiyor über zeki değilsen. 3,9 için de baya sıkman gerekebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi öncelikle ayda 500 yalan. hanig mühendis ayda 500 alıyo onu diyenler atmasın bu 1. sonra itü mezunu olacaksın türkiyede bana göre mühendislik denince şu anda itü 1. sıradadır, son dönemlerde araştırmalar olsun, projeler olsun haberlerden bile takip edenler itünün adını odtü'den daha çok görür. alınmasın diğerleri daha itü ile odtünün seviyesinde değiller teknik alanda. sonra boğaziçi derim hatta ki adamların doğru düzgün lab ı yok dökülüyor, o da adı var ve hocaları sağlam diye onun hatrına koç ve sabancı'nın önüne koydum.
bir de seversen işini, adam gibi öğrenirsen daha ne olsun. doktor olmayacaksan, işletme okuyup benim sermayem var ya da öyle süperim ki ben sermayesiz iş kurarım kendime falan diyosan o da bi yol. belli ki ilgin var bilime (natural science :o) yapabiliosan yap derim. geçişe güvenme ama imkansız da değil.

bir de şunu demiş sina,
said:

3,4 gibi bir ortalama için tempolu çalışman gerekiyor über zeki değilsen.

ahahahahsdfadsgf.
doğrudur ok de, sakın aman ortalama yapıcağğğm diye kafana takma daha çok çuvallarsın. hani 1 üst boyutu var, tam inek olursun, o zmn ok. ne seveceksen onu yap.

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 00:22 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu 2 açıdan değerlendirmek gerek,

--Okuduktan sonra
Elektrik benim ilgimi hiç çekmiyor,ama çekseydi bilgisayar mühendisliğine girip oradan mezun olunca gömülü sistemler üzerine çalışırsan çok daha kazançlı ve zevkli bir işin olabilir,bence

--Okurken
Çok sağlam elektrik/elektronik kadrosuna sahiptir,istersen çok şey öğrenebilirsin
fakat
kafa olarakta sıyırmışlardır genelde,aşırı zorlarlar sınavlard
Sosyal ağlarda paylaş

Kimya diyorsan kessinlikle boğaziçi derim hocalar gerçekten iyi, imkanlarının da iyi olduğunu düşünüyorum. Ha ama diğer üniversiteleri bilmiyorum tabi onları sen araştır. Tabi ne kimyası yapmak istediğin de önemli, boğaziçinde computational chemistry, polymer chemistry, medicinal chemistry (tek bir hoca var bu konuda ama çok başarılı), physical chemistry gibi konularda çalışman mümkün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...