Zopik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Zor olmadı Alt + OK Tuşlarına alışmak : ) Şimdi güzel bir sorunum daha var. C,D,E ve F sürücülerim vardı Linux kurmadan önce. C'de artık eskimiş ve şişmiş Windows XP vardı, ben D'ye bir XP daha kurup C'dekini kaldırdım. Böyle yapmam gerekti çünkü epeyce yer sorunum vardı. Format atamadım yani. Sonrasında Linux için E ve F sürücülerimi silip swap ve native olarak iki sürücü yarattım ve linux kurdum. Şimdi yine kullandığım XP ile sorunlarım var. (D sürücüsü 10 gb olduğu için yetmiyor ve Visual Studio kuramıyorum). C sürüsüne yeni bir XP kurup artık o sürücüyü kullanmak istiyorum ama bunu yapınca XP boot'a kendini yazıp, Linux'un GRUB Loader'ını hiç edecek. XP'yi kurduktan sonra tekrar nasıl GRUB yükleyebilirim ? Ya da XP'nin loader'ına nasıl linux'u ekleyebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 linux live cd ile yapmak için bu da super grub disk hangisi kolay gelirse bu tarz sorunlar için paticikle uğraşmana gerek yok, ingilizcen varsa google çok daha hızlı cevap verir sana :) [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 17:46 tarihinde, mayfer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bu aralar pek bi hazırcı oldum valla, sıcaktan mı bilmem, arayıp okumak pek bi işkence. Üstüne bir de üşengeçliğim hat safhadayken eklenen iş güç olunca sorma gitsin :) Teşekkü ederim, bakayım hemen linklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar