keyn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 beyler ben dk3.com dan bir forum actım uyelerimin sifrelerini nerede gorebilirim ??[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 İstersen bırakta herkesin şifresi kendine özel olsun.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 alahım alaka nedir ben onu anlamadım topige yazdıgın cevaba forumu ben kuruyorum adam sifremi kaybettim dedi mesela bana adama sifresini geri vermek amacıyla yada ben o sifreyi baska bir amacla kullanıcagım yani forum adminiyim adamların sifrelerine nasıl bakarım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 License Terms & Agreements turu legal stuff kismini okudun mu Adminler bile sifreye bakmayacaklarini anlasma da soylerler.[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ama adamın şifresini deiştirebilio adminler dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar