Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bazen hayat sadece zor.sebebsiz yere zor. manasız bi şekilde zor. saniyeler dakikalar. bilmiyorum zor işte.bi kere bozulmaya görsün. diz çökermiyim bilmiyorum.üzüntü.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ağladıkça bozkırlarımız yeşerecek ağladıkça güneşi tutacağız göreceksin.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Bazen hayat güzel bazen hayat çok tatlı...YALAN.... Hayat ı güzel kılan Tanrının derin uykusunda olduğu anlar... GErisi hep bir pis boş yol...Aynı yolda herkes aynı uzuntuleri tadıp birbirini teselli ediyor...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 cık cık cık...[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Hayatı tutkular zor kılar Yetinmeyi bilirsek yaşamak kolaylaşır[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bazen hiç bişey yapmasakta hayat zorlaşır. sadece nefes almayı istesek bile hayat zorlaşır.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 yuru be Ra_d[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Yalanın peşinden gitmek gibi birşey hayat. Herkezin yüzüne gülmek, arkasından konuşmak. Sahte sevgi tomurcukları atmak İşlenmemiş körpe kaplere. Hep kırmak, kırılmak. Bakıyorum da etrafıma, kimse kalmamış gerçeği bilen, Bir ben, bir de O... Ama ikimizde bunun farkında değiliz çünkü hayatın kendinisi Zaten YALAN![hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bana kalırsa hayat damarlarımızda akıp duran şey. ya da parmaklarımızın arasından geçip giden rüzgar. belki de sadece nefes alıp vermek.[hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 en zoru ölüm.kendiminki değil. sevdikleriminki.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hayat bana göre bir çocuk park ı Salıncaklarda oturan bireyler öylece sallanıyorlar.Ve o tatlı muzur kız (ölüm) bembeyaz teni ve parildayan ela gözleri ile her salıncaktan bir kişiyi indirip yanına alıp kendi oyununa katıyor.Eh bazı zamanlar bir anda çoğu kişi salıncaktan düşebiliyor... Neyse böyle işte...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 olum tatlı bır turkudur senınleyken sensız olmak...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ölüm En Yüce Aşkın Terfisidir[hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar